Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga-damene sliter med dette komplekset

Artikkelen er over 1 år gammel

Vålerenga har levert svake første omganger i de fem første kampene. Vi tror den trenden fortsetter.

(Nettavisen)

Vålerenga har forsterket laget, og nevnes som en av gullkandidatene denne sesongen. Oslo-klubben har fått en bra start på sesongen. Vi tror de tar sin femte seier på rad fredag, men de får det ikke enkelt mot Kolbotn.

Trykk her for å se kampen mellom Vålerenga og Kolbotn direkte fredag kl. 18.00

Vålerenga - Kolbotn (Pause/fulltid dobbel) - U/H 3,30 (spillestopp fredag kl. 17.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Vålerenga tapte serieåpningen borte mot Sandviken i Bergen, men står nå med fire strake seire.

I forrige serierunde slo de Arna-Bjørnar 3-0 i Bergen. Ajara Njoya (2) og Rikke Madsen scoret målene og førstnevnte er nå delt toppscorer i Toppserien med sine fem mål. For første gang denne sesongen leverte Jack Majgaard Jensen sine jenter to noenlunde bra omganger. Dårlige førsteomganger har vært problemet til VIF denne sesongen.

Selv om de har vunnet de fire siste kampene, så har de ligget under til pause i tre av fem første kampene denne sesongen.

Se kampen her!

Dersom vi ser på statistikken mellom Vålerenga Damer og Kolbotn så har det ofte vært jevnspilte kamper. Disse lagene har møttes 18 ganger. Kolbotn har vunnet åtte av dem, Vålerenga har vunnet syv og tre kamper har endt uavgjort.

Tidligere trenere og spillere møtes

Etter en litt tung start på sesongen med to uavgjorte og to tap, tok Kolbotn sesongens første seier i forrige serierunde da de slo bunnlaget Røa 2-1.

Aleksander Olsen er tilbake på gamle tomter når Kolbotn møter Vålerenga. Han jobbet nemlig flere år i utviklingsavdelingen til VIF. Flere av årene var han trener for rekruttlaget til herrene. Olsen er ikke den eneste med en fortid i Oslo-klubben. Kolbotn-spillerne Synne Sofie Christiansen og Johanne Fridlund har begge spilt i Vålerenga-drakten tidligere.

805 millioner kroner i Eurojackpot-potten på fredag. Lever kupongen her!

Vålerenga-spillerne Sigrid Heien-Hansen, Synne Jensen og Andrine Tomter på sin side har flere sesonger bak seg på Sofiemyr, så denne matchen blir spesiell.

Tett kampprogram for VIF

Før seriestart vant VIF hele 4-1 i treningskamp på Intility Arena, men treningskamper betyr lite Nå skal det kjempes om poeng. VIF-spillerne Janni Thomsen og Marie Dølvik har trent den siste uken, og begge er aktuelle til fredagens kamptropp.

Sjekk alle dagens oddstips her!

Vålerenga er inne i en periode med et tett kampprogram. De har to bortekamper på rad etter møtet med Kolbotn. De møter Røa på onsdag (12/8) og Rosenborg søndag (16/8). Kolbotn har ikke kamp før 16. august Da møter de Sandviken hjemme.

Vålerenga har det sterkeste laget, men vi er usikker på om Oslo-laget har fått bukt med førsteomgang-komplekset. Kolbotn vil for at i verden unngå et nytt tap mot VIF. Vi tror det blir en jevn førsteomgang, men at VIF, som vanligvis pleier å være gode i andre omgang, vinner til slutt. U/H-spillet gir 3,30 i odds. Det er spennende. Spillestopp er fredag klokken 1755.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken