Gå til sidens hovedinnhold

Rosenborg avanserer i Europaliga-kvaliken

Rosenborg tar imot islandske Breidablik til Europaliga-kvalifisering på Lerkendal torsdag kveld. Det skal være ren plankekjøring.

(Nettavisen)

1,15 på hjemmeseier er derimot ikke noe vi roper hurra for, så vi må kombinere med en kamp fra OBOS-ligaen for å komponere en fin dobbel torsdag kveld.

Fredag er det ca 360 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Rosenborg - Breidablik H 1,15 (spillestopp 18:55)

Sandnes Ulf - Raufoss H 1,95 (spillestopp 17:55)

Total odds: 2,24.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Disse to lagene har møttes én gang tidligere i Europacupsammenheng i 2011. Da vant Rosenborg 5-2 sammenlagt etter 5-0 seier hjemme og 0-2 tap på bortebane. Denne gang spilles det som kjent bare ett oppgjør. Rosenborg ble nummer tre i Eliteserien i fjor etter å ha passert Odd i siste omgang. Det betyr Europaliga-kvalikk i høst. Rosenborg har tre strake seire i hjemlig serie etter lørdagens 2-0 seier over Mjøndalen på bortebane og er nå på 4. plass i Eliteserien 2020. Står med 5-2-1 på Lerkendal, der de fem siste alle har endt med full pott. Møter Stabæk her i serien søndag. Keeper Hansen, Skjelbred og Konradsen er fortsatt ute, mens Adegbenro er på vei til Tyrkia og har trolig gjort sitt for trønderne. Børven får nok sjansen på topp i denne, mens Holse igjen er aktuell for en startplass etter å ha startet på benken grunnet sykdom lørdag.

Breidablik har tre strake seire og ligger på 2. plass i hjemlig serie på Island med 20 poeng etter elleve runder. De er to bak serieleder Valur som på sin side har én kamp tilgode. I helgen ble det 1-0 over svakt plasserte Grotta.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Spillestopp er klokka 17:55.

Kommentarer til denne saken