Gå til sidens hovedinnhold

Nå vinner Aalesund

Aalesund har kun vunnet en seriekamp denne sesongen. I kveld skal de slå et klart svekket Sarpsborg 08 hjemme på Color Line stadion.

(Nettavisen)

Det er en herlig fotballsøndag vi har foran oss med blant annet fem kamper i Eliteserien. Vi mener Aalesund hjemme mot Sarpsborg 08 er søndagens klart mest interessante spillobjekt.

Onsdag er det ca 46 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Aalesund - Sarpsborg 08 H 3,00 (spillestopp kl 17.55)
Lars Arne Nilsen måtte tåle 0-1 tap borte mot Start i sin debut som Aalesund-trener for 14 dager siden. Aalesund stod med 46 baklengs på sine 15 første seriekamper, så om ikke annet så fikk ihvertfall Nilsen tettet igjen brukbart bak. Midtstopper Ben Karamoko er hentet fra Haugesund på lån ut sesongen. Med kun sju poeng hittil, har Aalesund en tøff oppgave foran seg. Det er åtte poeng opp til Start på kvalikplassen. Karamako går trolig rett inn på laget. Peter Orry Larsen er friskmeldt etter sin stygge hodesmell for noen uker siden.

Klikk her for å levere dette spillet

Sarpsborg 08 har heller ikke levert særlig bra hittil. Kun 17 poeng er det blitt og det er kun to poeng ned til kvalifiseringsplassen. Ismael Coulibaly og Jørgen Strand Larsen er solgt denne uken og selv om det kommer erstatninger for disse, vil de ikke være på plass til søndagens kamp. Også kaptein Joachim Thomassen er ute. Tobias Heintz er dog tilbake i gamleklubben og starter trolig. Sarpsborg 08 leverte elendige 1-6-8 på bortebane forrige sesong, ikke mye bedre denne sesongen med 1-1-5 på de sju første.

Aalesund må kjenne sin besøkelsestid nå og skal stå som favoritt hjemme mot et svekket og bortesvakt Sarpsborg 08. 3,00 på hjemmeseier er søndagens klart mest interessante objekt i Eliteserien og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken