(Nettavisen)

Arsenal kan bli det første laget til å vinne mer enn åtte London-derbyer i toppdivisjonen i løpet av en og samme sesong.

3,35 i odds på at Arsenal vinner på denne måten mot Crystal Palace

De har spilt ni London-derby i 2022-2023-sesongen, og de har kun tapt poeng i 1-1 hjemmekampen mot Brentford i forrige måned. Dersom de vinner mot Crystal Palace vil de tangere den nåværende rekorden.

Det tror vi et the Gunners klarer.

Arsenal - Crystal Palace

Odds: Arsenal vinner og under 2,5 mål i kampen - 3,35 i odds

Kampstart søndag 19. mars 15.00

Spillestopp kl 14.59

Emirates

Slik ser du kampen:

Den vises på TV3+ Skaff deg tilgang her

Vi tror at Arsenal vinner og det scores under 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 3,35 i odds

Crystal Palace valgte overraskende å sparke Patrick Vieira fredag, og den første kampen etter franskmannens exit kunne ikke vært vanskeligere. Søndag møter de Vieras tidligere klubb, serieleder Arsenal.

Gjestene fra Selhurst Park vil ha en midlertidig manager på plass til søndagens kamp på Emirates Stadium, men fredag kveld hadde de ikke bekreftet hvem det kom til å bli. U21-trener Paddy McCarthy virker å være den mest sannsynlige kandidaten, siden nesten hele Vieiras trenerstab har forlatt klubben, utenom keepertrener Dean Kiely.

Palace ligger på tolvteplass på tabellen, men de er kun tre poeng over nedrykksstreken og de viser forferdelig svak form.

De har så langt ikke vunnet eneste kamp i 2023, og de gikk på sitt tredje strake tap i forrige serierunde, da de tapte 0-1 mot Brighton onsdag.

The Gunners har en imponerende hjemmestatistikk, og en seier burde være en formalitet for Mikel Artetas mannskap. Likevel; Viera-sparkingen og Arsenals Europa League-exit på straffespark mot Sporting gjør at det er litt vanskelig å vite hva vi kan forvente av gjestene fra Sør-London.

Tungt fravær hos Arsenal

William Saliba og Takehiro Tomiyasu ble begge skadet i torsdagens Europa League-match mot Sporting Lisboa. Salibas fravær vil svekke Arsenal-forsvaret. Han har startet hver kamp for the Gunners i Premier League denne sesongen, og har etablert seg som en av de beste forsvarsspillerne i den engelske toppdivisjonen.

The Eagles får ikke bruke Albert Sambi Lokonga, som er på lån fra Arsenal, mens Will Hughes og James McArthur er usikre på grunn av sykdom og keeper Vicente Guaita er antakeligvis ikke i form til å spille kampen.

Arsenal er store favoritter til å vinne. I ni av de tolv siste kampene mellom Arsenal og Crystal Palace har det vært scoret over 2,5 mål.

Men det har kun vært scoret over 2,5 mål i én av de siste seks bortekampene til Palace, og selv om Arsenal har scoret over 2,5 mål i fire av de seks siste hjemmekampene, tror vi ikke på noen målfest på Emirates søndag. En midlertidig manager hos Palace vil være opptatt av å skaffe et bra resultat, og det betyr antakeligvis at de vil opptre kompakt defensivt og forsøke å ta de overgangsmulighetene de får. Samtidig er nok the Gunners slitne i beina etter ekstraomganger og straffespark torsdag.

The Eagles har ikke klart å score i de fire siste kampene, men de har møtt Liverpool og Manchester City i denne perioden, men de skapte noen få sjanser mot Brighton.

Arsenal er sannsynligvis svært skuffet etter Europa-exiten, men vi tror ikke de taper poeng mot Palace. The Gunners har vunnet de fem siste kampene, og de har scoret minst tre mål i hver av dem.

Vi tror at Arsenal vinner og det scores under 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 3,35 i odds