Var på vei til Notodden for å signere, så snudde han

Bråstopp: Ulrik Balstad var på vei til Notodden for å signere med klubben. Etter en og en halv time i bilen og en god samtale med Per Steinar Krogsæter, snudde Elverum-backen og signerte for to nye år med de hvite og svarte. Samboer Johanne Nordstrøm er også glad for å fortsatt ha postadresse Elverum.

Bråstopp: Ulrik Balstad var på vei til Notodden for å signere med klubben. Etter en og en halv time i bilen og en god samtale med Per Steinar Krogsæter, snudde Elverum-backen og signerte for to nye år med de hvite og svarte. Samboer Johanne Nordstrøm er også glad for å fortsatt ha postadresse Elverum. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Ulrik Balstad var kun et par timer fra å signere for Notodden på mandag. Elverum klarte imidlertid å overtale backen til å bli i klubben i løpet av bilturen.

DEL

Etter et par uker i tenkeboksen satte Ulrik Balstad seg i bilen sammen med samboeren Johanne Nordstrøm i går morges, for å kjøre til Notodden og signere kontrakt med 2. divisjonsklubben. Slik gikk det imidlertid ikke.

– Søndag kveld ga jeg beskjed til John Arvid Svindland (sportslig koordinator A-laget) om at jeg kom til å signere for Notodden mandag. På vei til Notodden begynte telefonen å gløde. Jeg hadde en god prat med (Per Steinar) Krogsæter. Jeg hadde også en god prat med Tore Fossum på telefon i helga, så etter en og en halv time i bilen bestemte jeg meg for å snu og signere for Elverum i stedet, forteller Balstad som tidligere samme morgen også avslo et tilbud fra Ull/Kisa.

BRA TOTALPAKKE I ELVERUM

Balstad snudde i en rundkjøring ved Minnesund litt over ni og kjørte tilbake igjen til Elverum, i stedet for å møte opp til signering med Notodden som var spikret til klokka 12.

– Jeg tror kanskje ikke Elverum tok på alvor at jeg skulle dra til en annen klubb før jeg faktisk var på vei. Det sportslige i Notodden traff meg veldig og var egentlig noe jeg kjente at jeg hadde lyst til, sier trønderen som ikke følte at det første kontraktforslaget Elverum kom med var bra nok.

Han innrømmer imidlertid at han kjente på at hjertet tilhørte Elverum, i løpet av gårsdagen.

– Nå føler jeg at totalpakken i Elverum er bra for meg. Jeg kjente litt på det i løpet av bilturen også. Det føltes riktig da jeg snudde, og det gikk litt opp for meg da hvor glad jeg er i klubben, forteller han til Østlendingen.

Backen skrev under for to nye år med Elverum mandag, til tross for at han også ble kontaktet av 1. divisjonsklubben Strømmen i går formiddag.

OVERSÅ TRENERJOBB

Daglig leder i Elverum Fotball, Per Steinar Krogsæter innrømmer at det første tilbudet Balstad fikk fra klubben ikke var bra nok.

– Jeg syns ikke han har vært kravstor. Nå skal han også ha hovedtreneransvar på G14-laget og vi hadde nok oversett den biten. Ulrik er en fyr som har dedikert seg hundre prosent til klubben, så det er veldig gledelig at han nå har signert, sier Krogsæter, som også mener dette gir et viktig signal til resten av spillergruppa.

– Han er en spiller som har tatt på seg klubbdrakta skikkelig. At en så ettertraktet spiller nå velger oss, er et viktig signal.

Balstad mener også trenerrollen er med på å gjøre pakken i Elverum bedre.

– Det er jo først og fremst givende for meg å kunne være en rollefigur for de jeg trener. I cupkampen mot Vålerenga hadde jeg jo min personlige heiagjeng. Jeg har funnet min plass her nå, forsikrer Balstad.

Artikkeltags