Storbæk inn - Addo ut

BYTTE: Håvard Storbæk er tilbake i Odd, og han kan bli klar til kampen mot Vålerenga fredag kveld. Paul Addo må vike, og går på lån til Strømmen.

BYTTE: Håvard Storbæk er tilbake i Odd, og han kan bli klar til kampen mot Vålerenga fredag kveld. Paul Addo må vike, og går på lån til Strømmen.

Artikkelen er over 5 år gammel

SKIEN: Håvard Storbæk er tilbake i Odd, og han kan bli klar til kampen mot Vålerenga fredag kveld. Paul Addo må vike, og går på lån til Strømmen.

DEL

Odd har i flere dager jobbet for å få inn en ny spiller som kan bidra offensivt. Nå blir det en gammel kjenning som skal hjelpe Odd, og Håvard Storbæk kan bli spilleklar allerede til kveldens hjemmekamp mot Vålerenga. Det betyr at han kan komme til å starte på høyrekanten - plassen han var så god på høsten 2011.

- Vi har mange angrepsspillere, men vi sliter med å score mål. Håvard scora sju mål og hadde seks målgivende da vi kjempa om medalje høsten 2011. Det sier sitt om hans kvaliteter, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Han er takknemlig for de mange som har bidratt og gjort comebacket mulig.

- Vi har ringt rundt, og heldigvis har mange takket ja til å bli med. Spillerne har også vært veldig positive til å få Håvard tilbake. Han er suveren å ha i gruppa, i tillegg gir han alltid alt, roser Fagermo.

Storbæks scoringer var av de vakreste i 2011. Alt fungerte for tryslingen den høsten. Frispark og brassespark suste inn i nettet, samtidig som Odd klatret på tabellen og var høstens store formlag. Men etter sesongen gikk han gratis til Haugesund.

Håvard Storbæk kom til Odd for første gang som bosmanspiller fra Nybergsund Trysil før 2009-sesongen.

For at Storbæk skulle komme tilbake til Odd, måtte én spiller ut. Det ble Paul Addo.

- Jeg liker egentlig ikke å miste Paul. Han er en god spiller, men vi leier ham ut nå, og han trenger spilletid og får det på et bra nivå nå. Slik kan han utvikle seg videre, og det er også viktig for den videre arbeidstillatelsen hans, forteller Fagermo.

Artikkeltags