Somen Tchoyi til Odd?

Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Somen Tchoyi kan være på vei tilbake til Odd. Skiensklubben jobber også med spillere som Erik Mjelde og Christer Kleiven.

DEL

Etter fredagens trening bekrefter Odd-trener Dag-Eilev Fagermo at klubben jobber for å hente en ny spiller etter at Magnus Lekven dro til Danmark og Esbjerg. Den største fisken heter Somen Tchoyi. Midtbanespillere, med et fortid i Odd, Stabæk og Salzburg, er fristilt av Premier League-klubben West Bromwich, og Odd Grenland har vært i samtaler med både Somen og agenten.

- Men det skal mye til for at dette går i boks. Jeg tror vi har for dårlig tid, og så handler det om økonomi. I England har han vel nesten hatt det samme i uka som han kan få her i året. Men vi sjekker opp muligheten, sier Fagermo.

Somen kom til Odd Grenland fra Union Douala før sesongen 2005. Kameruneren ble så solgt til Stabæk i 2006. Totalt med alt av videresalg har Odd fått tilbake fem millioner kroner for spilleren som kostet én million i 2005.

JOBBER MED FLERE

Fagermo bekrefter også at klubben jobber med andre spillere. Etter det TA erfarer skal det være Stabæks Christer Kleiven og Branns Erik Mjelde.

- Vi kan disponere noen av pengene vi fikk for Lekven, så får vi se om vi klarer noe nå, eller om vi sparer pengene, sier Odd-treneren.

Esbjerg betaler én million kroner for Lekven.

Overgangsvinduet stenger klokka 24.00 i natt.

PS! Alt av papirer skal nå være i orden slik at Dag Alexander Olsen er spilleklar til søndagens bortekamp mot Haugesund.

Artikkeltags