Gå til sidens hovedinnhold

Solli satser på musikken

Artikkelen er over 8 år gammel

OSLO: Telemarking og tidligere Odd-spiller, Jan Gunnar Solli, håper på en fremtid innen musikken. Nå gir han ut en egenprodusert låt.

Jan Gunnar Solli fra Treungen er nok mest kjent for de fleste som fotballspiller, men når skoene en gang legges på hylla vil kanskje musikken bli levebrødet til telemarkingen. Nå har han satset sparepengene på musikk-karrieren.

Sammen med tidligere Rosenborg-lagkamerat Christer George, som jobber som musikkprodusent i USA, gir han nå ut en egenprodusert låt – der han selv har finansiert musikkvideoen som er spilt inn i New York, skriver TV2.no.

En video fra innspillingen er lagt ut på youtube, og kan sees i vinduet over saken.

Solli kjenner New York godt etter å ha spilt for New York Red Bulls fra 2011 til 2012. I februar signerte han for Vålerenga.

DJ SOLLI

Artistnavnet han har valgt seg er DJ Solli, og i følge Wikipedia har han varmet opp for både Calvin Harris og David Guetta i New York og Oslo Spektrum.

– Christer har et litt kulere navn enn meg, da. Han kaller seg Chris DiAngelo. Og jeg heter da ... Solli, sier Telemark-gutten med et smil til TV2.

– Ser du for deg at du flytter tilbake til USA igjen etter fotballkarrieren?

– Ja, svarer Jan Gunnar Solli bestemt, til kanalen.