Gå til sidens hovedinnhold

Rossbach trener med Crystal Palace

Artikkelen er over 7 år gammel

SKIEN: Sondre Rossbachs talent er ubestridt, og Norges U21-keeper følges av flere større klubber. Nå trener Odds 17-årige keepertalent med Premier League-klubben Crystal Palace.

Sondre Rossbach har vært og trent med Crystal Palace siden mandag, og skal etter det TA forstår ha sin foreløpig siste økt med toppklubben torsdag. Unggutten har trent med klubbens beste keepere gjennom hele uka, men det er ikke dermed sagt at Rossbach, som vikarierte med bravur for en skadet André Hansen i høstsesongen, blir solgt med det første. Men Crystal Palace har fulgt Rossbach en stund, og var blant annet på plass og så ham i aksjon borte mot Sandnes Ulf i høst.

Tidligere har Sondre Rossbach og pappa Einar benyttet ferier til å dra på studietur og trene med klubber i Tyskland, i tillegg til Everton, Manchester United og Liverpool i England.

Sondre Rossbach har også vært ønsket permanent over til Manchester United, men han valgte i stedet å skrive en toårskontrakt med Odd. Denne kontrakten går ut 2014-sesongen, og skiensklubben har lenge sagt at de ønsker å forlenge med keepertalentet, noe Sondre Rossbach også har sagt seg villig til å vurdere.

TA har vært i kontakt med pappa Einar Rossbach, men han ønsker ikke å kommentere oppholdet i Crystal Palace.

Kommentarer til denne saken