Nå starter bronsefesten!

Artikkelen er over 5 år gammel

SKIEN: De fleste hadde nok ønsket seg sølvmedaljer, men måtte ta til takke med bronse. Stemningen var allikevel god da de historiske medaljeheltene ble feiret på Parkbiografen i går kveld.

DEL

– Jeg var skuffa i sånn cirka 10 minutter. Etter det så var jeg rask med å se tilbake på den fantastiske sesongen vi har lagt bak oss. Vi har gjort det utrolig bra, og kan være stolte over bronsen, sa Odd-direktør Einar Håndlykken. Han hadde fulgt Molde-Odd sammen med supporterne på Parkbiografen.

– Det er klart jeg er litt skuffa. Vi skulle veldig gjerne hatt de sølvmedaljene, men alt i alt så må vi være fornøyd med sesongen, konkluderer Emil Sølyst.

Sammen med kompanjong Tommy Hagen hadde han sikret seg gode plasser i et tettpakket lokale. Ingen av dem var bekymret for at tapet mot Molde skulle ha noen påvirkning på cupfinalen.

– Cup er noe helt annet en serien, og den lever sitt helt eget liv. Det blir en ny kamp, og jeg er fortsatt trygg på at vi vinner den, smiler Sølyst.

– Vi har gjort en kjempesesong, og selv om kampen mot Molde var skuffende så har resten vært fantastisk. Og når det gjelder cupfinalen så er vi ikke urolige. En dårlig generalprøve gir en god premiere, sa Odd-supporterne Sindre Lien og Daniel Nilsen før festen fortsatte.

Artikkeltags