Gå til sidens hovedinnhold

Lyst på en date?

Artikkelen er over 10 år gammel

Toppserieklubben Røa sliter økonomisk. En ny og kreativ metode for å skaffe penger er at fotballjentene auksjonerer seg bort til ti middagsdater. To at spillerne er Kirvil Schau Odden fra Notodden og Gunhild Kvaalen Herregaarden fra Ulefoss

Som flere andre klubber i Toppserien sliter Røa tungt med økonomien, og blant annet blir daglig leder daglig leder Per Iversen permittert fra 15. september.

Spillergruppen til Røa, Dynamite Girls, går nye veier for å få inntekter. De auksjonerer like godt bort ti middagsdater. Blant spillerne som er klar for en middag med en ukjent er landslagsspiller Lene Mykjåland.

– Spillergruppen i Røa har veldig lyst til å bidra til å bedre den økonomiske situasjonen i klubben, og sammen kom vi fram til at dette kan være en morsom måte å bidra på, sier hun.

Spilleren som kom fra Washington Freedom foran årets sesong er selvsagt spent på utfallet av auksjonene.

– Vi er jo veldig spente på om noen i det hele tatt kommer til å by på oss, men vi håper jo at noen har lyst til å gå ut på middag med oss. Vi er blide og kule jenter, som vil være godt selskap over en god middag, sier 24-åringen.

Auksjonen som går på QXL starter tirsdag klokken 16 og varer til søndag klokken 22. Middagene vil bli fortært på Brasserie Blanche, Nobilis og Feinschmecker i Oslo og budene starter på 500 kroner, opplyser dynamittjentene.

Spillerne du kan gå på date med er Janne Stange, Kirvil Schau Odden, Andrea Skjold Frøshaug, Siri Nordby, Lene Mykjåland, Marthe Braavold Johansen, Katrine Dreier Andresen, Gunhild Kvaalen Herregaarden, Emile Haavi og Celine Kommandantvold Pettersen. (ANB)