- Jeg husker ikke en dritt

Artikkelen er over 3 år gammel

SKIEN/ÅLESUND: - Jeg husker ikke en dritt, sier André Hansen da han får spørsmål om hva som satte han ut av spill i flere minutter under kampen mot Aalesund lørdag ettermiddag.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Odd-keeperen måtte hentes av ambulanse etter en duell mot hjemmelagets Leke James. Hansen skal ha ligget bevisstløs på gressmatta i flere minutter etter sammenstøtet, og ble til slutt fraktet av banen på en båre. Det var også denne duellen som førte til at Aalesund gikk opp i ledelsen.

Se situasjonen i videoen over saken.

Fra stadion ble det meldt om dyster stemning på tribunen de følgende minuttene, da det var vanskelig å se hva som hadde skjedd med keeperen.

Kort tid i forveien hadde Hansen vært nede for telling etter en hodeskade.

VAR VED GODT MOT

Odd-fysio, Grete Homstøl, var raskt ute på banen da Hansen gikk i bakken.

- Hansen var bevisstløs da jeg kom ut på banen. Han kviknet til etter noen minutter. Vi fikk undersøkt han, og han var ved godt mot da han forlot banen. Alt er bra med André, og hvis prøvene er gode kan han reise hjem i løpet av kvelden, sa Homstøl til TA etter kampen.

TAs journalist kan noe senere informere om at Hansen var med da flyet hjem til Skien lettet fra Ålesund.

MULIG HJERNERYSTELSE

Vel fremme i Skien var det en forslått, men positiv Hansen som steg ut av flyet, fortsatt iført sykehusets klær.

- Det kjennes bedre ut nå, men jeg har nok fått meg en hjernerystelse, sier Hansen til TAs journalist etter landingen på Geiteryggen flyplass.

Artikkeltags