- Etter all drittslengingen kommer de til å gi alt

Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Med seier mot Odd søndag, kan Molde være med å hjelpe erkerivalen Rosenborg til sølv i eliteserien 2014. - Det betyr veldig lite, mener nestlederen i Moldes supportergruppe.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Den store rivaliseringen til tross: Moldes supportere bryr seg ikke om de hjelper Rosenborg til sølv.

- Det er ikke noe vi har snakket om. For min del betyr det veldig lite. Vi har tatt gullet, og hvem som blir nummer to eller tre spiller ingen rolle. Rosenborg begynner jo å bli vant til sølv nå, sier nestleder i Tornekrattet, Espen Harstad, til NTB.

Senere i november skal Odd og Molde møtes i cupfinalen. Nestlederen i Tornekrattet er ikke redd for at Molde-spillernes motivasjon i en kamp som er ganske ubetydelig for romsdalingene skal gi selvtillit til Odd før møtet på

- Spillerne er tent på oppgaven. Etter all drittslengingen kommer de til å gi alt, sier Harstad og sikter til Fagermos stadige påpekning av Moldes økonomiske muskler.

Men til tross for frustrasjonen over Odd-trenerens uttalelser, er ikke Harstad i tvil om hvem de håper tar sølvet.

- Det er fortsatt sånn at vi alltid håper på Rosenborg-tap.

Han tror likevel at hatet mot trønderne stikker dypere hos enkelte.

- Det er sikkert noen på tribunen som håper på det motsatte.

Forutsetningene foran søndagens kamper er enkle. Dersom Odd klarer å slå Molde borte, kan ikke Rosenborg ta igjen Dag-Eilev Fagermos mannskap.

Med uavgjort eller tap er Odd avhengig av at Strømsgodset unngår tap i sin kamp mot Rosenborg på Lerkendal.

Rosinen i pølsa for Molde er at de kan ta poengrekorden i eliteserien fra Rosenborg. Trønderne tok 69 poeng i 2009, det første året med 16 lag i øverste divisjon.

- At vi vinner kampen og tar rekorden er det som betyr noe. Går det den veien, og Rosenborg tar sølv, kan Fagermo trøste seg med at det snart er nyttårsaften og at de kan bruke fyrverkeriet da, sier Harstad.

Artikkeltags