Brann-styreleder sponser Odd

Artikkelen er over 3 år gammel

SKIEN: Brann-styreleder Rolf Barmen er også direktør hos strømleverandøren Fjordkraft. Som i dag inngikk millionavtale med Odd.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Odd og landets nest største strømleverandør, Fjordkraft, presenterte i dag en ny draktavtale. Samarbeidet er verdt 1,4 millioner per år de tre neste sesongene.

Til stede på pressekonferansen var viseadministrerende direktør Trond Larsen og markedssjef Janette Bjorøy i selskapet som har hovedkontor i Bergen, og Odd-direktør Einar Håndlykken.

Bergenserne hadde ingen problemer med å ikle seg den nye Odd-drakta da avtalen ble presentert. Til tross for at et visst lag fra Bergen ble sendt hjem med fire mål i sekken for bare noen dager siden.

- Det føles helt okei, sa en smilende Trond Larsen.

Selskapet har imidlertid også koblinger til Brann, først og fremst gjennom en sponsoravtale, dernest fordi direktøren i Fjordkraft også er styreleder i Brann.

Rolf Barmen presiserer at han ikke har noe med sponsoravtalen å gjøre.

- Ser du humoren i at en Brann-styreleder er med på å sponse Odd?

- Det har jeg for så vidt ingen kommentar til. Det er Trond som håndterer alle slike avtaler for selskapet. Det gjelder også samarbeidene vi har med Brann og Larvik håndballklubb. Det var derfor vi hadde Trond og Janette på pressekonferansen i dag, sier han.

- Når det er sagt, så elsker jeg fotball og det vet vi at veldig mange andre også gjør. Vi bruker sponsing for å øke synligheten vår, og er nøye med hvem vi velger ut. I dette tilfellet valgte vi Odd. Vi har også valgt ut Larvik håndballklubb på samme måten. Jeg har også vært med på å sponse mange lag i min tid, som for eksempel Strømsgodset og FK Haugesund.

- Men igjen, det er ikke meg som tar disse beslutninger når det gjelder sponsing i selskapet, sier Barmen til TA.

Artikkeltags