Bentley håper å rekke Molde-kampen

TESTER I DAG: Bentley har slitt med et lår hele denne uka, men håper han kan trene for fullt i dag.

TESTER I DAG: Bentley har slitt med et lår hele denne uka, men håper han kan trene for fullt i dag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

SKIEN: Bentley (25) har et godt håp om å rekke søndagens serieavslutning i Molde.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Den nigerianske angrepsspilleren har slitt med en liten strekk på baksiden av låret hele denne uka, og Odd-trener Dag-Eilev Fagermo sa onsdag at han ikke ville risikere noen forverring av skaden med tanke på cupfinalen om vel to uker. Da TA snakket med Bentley torsdag ettermiddag, var han optimist.

– Jeg tror jeg er 100 prosent og kan trene for fullt fredag, og da er jeg klar til søndag. Men det er sjefen som bestemmer om jeg skal spille, sier 25-åringen.

I går drillet Fagermo blant annet en ellever som kan komme til å starte mot Molde. Da TA var til stede var Håvard Storbæk ute av den, mens Jarkko Hurme hadde inntatt høyrebacken.

Lars-Kristian Eriksen er som kjent suspendert, og i går ble Vegard Bergan kjørt inn som midtstopper ved siden av Steffen Hagen.

På midtbanen spilte trioen som har spilt mest i det siste; Jone Samuelsen, Fredrik Oldrup Jensen og Fredrik Nordkvelle. Med Bentley ute var det Ole Jørgen Halvorsen, Frode Johnsen og Herolind Shala som var de tre framme.

Skulle Bentley bli friskmeldt, og gå inn igjen på laget, vil det sende Ole Jørgen Halvorsen tilbake på benken eller Herolind Shala ned som indreløper, noe som igjen gjør at Fredrik Nordkvelle går ut av laget.

Shalas målscoreregenskaper gjør at det er lite trolig at han benkes i sin siste seriekamp for Odd.

Artikkeltags