Gå til sidens hovedinnhold

Disket: - Veldig skuffende

Artikkelen er over 5 år gammel

ALTA: Torsdag var Ingelin Elisabeth Lima (18) et dårlig innslag fra sin første individuelle NM-medalje da hun ble nummer fire på 50 meter rygg. Fredag ble hun disket på favoritten 50 butterfly.

– Veldig skuffende, beklager Poseidon-jenta som var klar over at hun tjuvstartet. Med tangering av pers på den korte butterfly øvelsen ville hun hatt fjerde beste tid inn i finalen. Nå må hun se den fra tribunen.

Ingelin gjorde en veldig bra 50 rygg på torsdag. Hun perset seg med hele sju tideler da hun slo inn på 29,61. Sølvet og bronsen gikk på 29,51 og 29,58.

– Her lå jeg på andreplass til en meter før mål. Jeg bommet fullstendig på innslaget, sier Ingelin som leverte en veldig god sportslig prestasjon.

– Det viser at jeg har truffet med formen, og at jeg er i godt slag, understreker hun. Hva det kunne blitt på øvelsen der hun virkelig var sterk i troen på sin første NM-medalje får vi aldri svar på.

Det går flere tog for Poseidon sin supersprinter. Hun er sterk også på 50 og 100 fri.

– Det er veldig tett på alle 50 meter. Et lite uhell gjør at du kan tape veldig mange plasseringer, avslutter Ingelin som håper uflaksen for helgen er oppbrukt.

Stine Karlberg (16) ble nummer ti på 50 bryst.

– Jeg svømte langt over pers, så dette var skuffende, sier hun.

Mats Andersen (15,) som ble nummer to på 800 fri torsdag, ble nummer ti på den halve distansen i går. Han satte en liten pers da han kom inn på 4.10,02. Kristine Johnsson (14) ble nummer 26 på 50 meter bryst.