Sundli signerte for Odd

TRE ÅR: Morten Sundli har skrevet en treårskontrakt med Odd Grenland.

TRE ÅR: Morten Sundli har skrevet en treårskontrakt med Odd Grenland. Foto:

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

I går ble Morten Sundli klar for Odd Grenland. 18-åringen signerte en treårskontrakt.

DEL

Midtbanespilleren kommer fra FF Lillehammer, og blir sett på som et meget stort talent. Nå skal han utvikle seg videre i Odd Grenland.

Morten Sundli var og trente med Odd i desember, og spilte også en internkamp. 18-åringen imponerte så mye at Odd gikk i dialog med Lillehammer om en overgang. Nybergsund Trysil og Ham-Kam skal også ha prøvd å hente 18-åringen.

- Jeg fikk tips om Morten fra en kompis på Lillehammer. Morten imponerte oss direkte, og jeg kan ikke se andre juniorspillere i Norge som er bedre. Han har enorm fysikk og har en «drive» som minner om Morten Fevang. Morten er en spennende spiller for framtiden, og trenger nok litt tid før han akklimatiserer seg, men vi har stor tro på ham, sier trener Dag-Eilev Fagermo.

Morten Sundli har allerede ordnet seg skoleplass, og går rett inn i 3. klasse på toppidrettsgymnaset. 18-åringen vil bruke tiden framover godt.

- Jeg har blitt utrolig godt mottatt, og det er en kjempehyggelig gjeng jeg har kommet til. Jeg vet at konkurransen om plassene på midtbanen er knalltøff, og tenker foreløpig ikke så mye på om og når jeg får spilletid på a-laget. Jeg vil bli så god som jeg kan i Odd, så får vi se hva som skjer. Men selvsagt håper jeg på å spille litt allerede i år, sier Morten Sundli.

Han startet med fotball i Roterud, men har de to siste årene spilt for FF Lillehammer - som for øvrig rykket opp til 2. divisjon sist sesong.

- Tidligere har jeg bare spilt i 2.- og 3. divisjon, så nivået er litt uvant, men det har gått bra så langt og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier midtbanespilleren.

Etter det TA erfarer betaler ikke Odd Grenland overgangssum (utdanningskompensasjon) til Sundlis tidligere klubber ennå, men når han kommer opp i et visst antall kamper vil de få sine kroner.

Artikkeltags