For tre år siden hadde Cecilie aldri vært i et treningssenter - i helgen deltok hun i VM

SELFIE: Cecilie Wormdahl sikret seg selvsagt en selfie sammen med Arnold Schwarzenegger under Arnold Sports Festival.

SELFIE: Cecilie Wormdahl sikret seg selvsagt en selfie sammen med Arnold Schwarzenegger under Arnold Sports Festival. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

BAMBLE/OHIO: For tre år siden hadde Cecilie Wormdahl fra Langesund aldri vært i et treningssenter. I helgen konkurrerte hun i Arnold Schwarzeneggers konkurranse i styrkeøvelser i USA.

DEL

Dermed har hun oppnådd ett av sine største mål.

Arnold Amateur Strongwoman i Ohio regnes som idrettens verdensmesterskap. En idrett Cecilie knapt hadde hørt om da hun høsten 2013 begynte å trene på Reymond's gym på Stathelle for å stramme opp kroppen med enkle styrkeøvelser.

Etter hvert ble hun hektet og mot slutten av 2014 begynte hun å trene strongmanøvelser.

Viktig erfaring

- Etter oppfordring fra mentor og flere ganger vinner av Norges sterkeste kvinne, Kikki Berli-Johnsen, meldte jeg meg på Europas sterkeste kvinne i England i desember i fjor. Her landet jeg en fjerdeplass, og fikk en erfaring som gjorde meg bombesikker på at jeg ville delta på Arnold Sports Festival, sier Wormdahl til TA.

Helgens konkurranse har bestått av øvelser som stokkpress med stokk på 66 kg, framewalk (20 meter gange med ramme på 168 kg), markløft fra platå på 137 kg og til slutt loading medley som et et løp med tønner og sandsekker på 50-75 kg.

Sikret seg selfie med Arnold

Blant de 20 deltakerne i klassen for kvinner under 63 kilo, ble det dessverre bare en 16. plass på Cecilie. Målet var å bli blant de ti beste.

- Jeg er ikke skuffet. Dette har vært en opplevelse som kun motiverer meg til å fortsette å konkurrere, avslutter hun samtidig som hun sikrer seg en selfie med selveste Arnold Schwarzenegger.

Artikkeltags