Gå til sidens hovedinnhold

Gir alt til Røde Kors og flyktningene

Artikkelen er over 6 år gammel

PORSGRUNN: Aktivitetsdagen til Stridsklev IL har blitt en fin og årlig tradisjon. Denne gang gikk alt av inntekter til Røde Kors og Syria-flyktningene.

Tirsdag ble Stridsklev ILs aktivitetsdag arrangert. Små og store barn fikk prøve alt fra håndball til fotball, rulleski og sykkel. Vel så viktig som å få flere barn i aktivitet, var ideen som ble født sist helg.

– Vi kom på at vi ville gi inntektene fra denne dagen, som inkluderer kiosk- og loddsalg, til Røde Kors sitt arbeid med Syria-flyktningene. Hovedstyret tente på ideen og bestemte at slik blir det, forteller arrangementsansvarlig, Gyrid Sandvik.

Hun forteller at aktivitetsdagen har kommet for å bli.

– Hvert år har det kommet flere og flere barn som får kost seg og deltatt på forskjellige aktiviteter. Det er også gratis for alle barna, og alt gjennomføres av foreldre som har verv som trenere og lagledere i Stridsklev IL, sier Sandvik.

Tirsdag kveld var hun usikker på hvor mye de ville få inn av kroner.

– Det blir kanskje ikke de store summene, men det er i alle fall et bidrag. Og hvis vi med dette kan bidra til å hjelpe ett barn eller en familie der ute så er det virkelig verdt det, avslutter Gyrid Sandvik.

Stridsklev IL har nylig også støttet konkurstruede Skiens Grane med 5000 kroner.