TA viser alle Odds treningskamper: – Et unikt og eksklusivt tilbud

NY AVTALE: TAs nye avtale med Odd betyr at avisen får sende alle lagets treningskamper i 2019. Her representert ved Jan Arild Tveten (til v.) og Einar Håndlykken. Foto: Kristian Holtan

NY AVTALE: TAs nye avtale med Odd betyr at avisen får sende alle lagets treningskamper i 2019. Her representert ved Jan Arild Tveten (til v.) og Einar Håndlykken. Foto: Kristian Holtan

Artikkelen er over 1 år gammel

SKIEN: TA har inngått en avtale med Odd som betyr at lagets treningskamper i 2019 sendes direkte på TAs nettside.

DEL

– Nå har vi rettigheter til å sende minst 12 av Odds kamper i 2019. Det er viktig for oss. Dette er den største avtalen TA har tegnet med Odd noen gang, sier administrerende direktør i TA, Jan Arild Tveten.

Han tror tilbudet vil bli godt mottatt blant alle som er interessert i Odd.

– Vi er veldig godt fornøyd med avtalen, og tror at dette er et godt produkt. Vi er glade for å kunne gi dette tilbudet til alle våre abonnenter, slik at de kan følge Odd igjennom hele vinteren og sesongoppkjøringen, sier Tveten.

– Det er flere måneder med lite lokalfotball i vinter, så dette er et unikt og eksklusivt tilbud som vil være attraktivt for mange som er glade i og opptatt av Odd, tilføyer han.

– Spennende kamper

Sportssjef i TA, Erik Edvardsen, hadde god grunn til å smile bredt da avtalen med Odd ble signert onsdag.

– Vi gleder oss veldig til å vise Odds treningskamper eksklusivt for våre abonnenter. TA skal være best på Odd-stoff, og direktesending av kampene i vinter er en viktig del av den totalpakken som sportsredaksjonen skal levere i sesongen 2019, sier Edvardsen.

– Odd skal møte mange gode motstandere i vinter. Dette kommer til å bli tette, jevne og spennende fotballkamper som jeg tror veldig mange telemarkinger vil ha glede av å se. Første kamp kommer allerede i januar, og vi gleder oss til å komme i gang, fortsetter han.

De fleste av Odds treningskamper i 2019, som altså sendes på TAs plattformer, spilles i Telemark. Men tre av kampene sendes direkte fra treningsleiren i Spania, pluss at én kamp, generalprøven før eliteseriesesongen, spilles i Aalborg (se oversikt nederst).

Det er én kamp TA foreløpig ikke har fått rettighetene til, vinterens første Odd-kamp, borte mot IFK Gøteborg. Men trolig går den avtalen i boks om kort tid.

– Den er ikke helt spikret ennå, men vi får rettighetene til den kampen også med 95 prosent sikkerhet, sier Tveten.

– God distribusjon

TA-direktøren forteller at det kan bli aktuelt å sende andre Odd-relaterte innslag i tillegg til de treningskampene som allerede er spikret.

– Det kan også være andre spesielle ting, som for eksempel Romjulscupen. I tillegg kan det bli satt opp treningskamper til sommeren, sier Tveten.

Daglig leder i Odd, Einar Håndlykken, er glad for avtalen med TA.

– Det er en flott avtale hvor vi får mulighet til å vise kampene våre til nåværende og kommende abonnenter i TA, sier Håndlykken.

– De fleste kampene er i vinter og i en periode der vi ønsker å dra i gang Odd-produktet etter vinterdvalen. Treningskampene spiller en viktig rolle, og vi er glade for at vi får såpass god distribusjon, sier Odd-lederen.

Odds treningskamper 2019:

Lørdag 26. januar, kl. 16.00: IFK Gøteborg - Odd (Gøteborg).

Torsdag 31. januar, kl. 15.00: Odd - Raufoss (Telemarkshallen).

Mandag 6. februar, kl. 12.00: Odd - CSKA Moskva (Campoamor).

Mandag 13. februar, kl. 16.00: Odd - WSG Swarovski Wattens (La Manga).

OBS! Det skal spilles én kamp til under treningsleiren i Spania.

Onsdag 20. februar, kl. 16.00: Odd - Mjøndalen (Telemarkshallen).

Fredag 1. mars, kl. 14.00: Odd - Viking (Skagerak arena).

Fredag 8. mars, kl. 14.00: Odd - Stabæk (Skagerak arena).

Fredag 8. mars, kl. 16.00: Odd 2 - Jerv (Skagerak arena).

Fredag 15. mars, kl. 12.00: Odd - FK Haugesund (Telemarkshallen).

Fredag 22. mars, kl. 15.00: Aalborg - Odd (Aalborg).

Søndag/mandag 31. mars/1. april: Odd 2 - Arendal.

Artikkeltags