Sommerfotball på Slåttnes

Klare til cup: Kai Bråthen og Langesund inviterer til cup.

Klare til cup: Kai Bråthen og Langesund inviterer til cup.

Artikkelen er over 1 år gammel

BAMBLE: I mange år har Langesund fotball forgjeves forsøkt å arrangere treningskamper mellom vår- og høstsesongen. Nå tar de grep.

DEL

– Mange lag får nesten ikke trent før slutten av sommeren, og går rett til kampsituasjon. Vi ønsker å tilby lagene en mulighet til å få en sportslig gjennomgang før høstsesongen starter, sier Kim Schack Petersen.

Schack Petersen er kontaktperson for A-laget til Langesund og han forteller at de har invitert tre lag til en turnering som spilles 3. august.

– Vi har invitert Stathelle, Larvik Turn og Stag og alle var positive til tiltaket. Lagene møter hverandre fortløpende fra kl. 12.00, så det blir en intensiv cup. Arrangementet er også åpent for publikum og vi åpner selvfølgelig kiosken. Det er fri inngang, fortsetter Schack Petersen.

Langesund håper at motstanderne blir igjen etter turneringen og blir med på en grillfest på Slåttnes.

– Vi ønsker å skape en relasjon med de andre lagene og jeg håper at alle spillerne kan samles på kvelden. Vi har fått rabatt på konsertbilletter, så det hadde vært hyggelig om vi kunne reist samlet til Wrightegården etter fotball og grillmat, avslutter Schack Petersen.

Artikkeltags