Eirik Gramstad klar vinner

VINNER: Eirik Gramstad (31) fra Siljan/Sportsklubben Vidar var klart raskest i det 25 kilometer lange Svanstul Fjelløp.

VINNER: Eirik Gramstad (31) fra Siljan/Sportsklubben Vidar var klart raskest i det 25 kilometer lange Svanstul Fjelløp. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN/NORDAGUTU: Eirik Gramstad fra Siljan og Sportsklubben Vidar løp inn til en klar seier på lang løype i historiens første Svanstul Fjelløp. Han brukte 1.54.48 på de 25 kilometerne fra Flittig til Nordagutu, via Svanstul.

DEL

Eirik Gramstad er en av Norges beste langdistanseløpere, og han var klar i sin dom etter målpassering på idrettsanlegget på Nordagutu.

- Dette er det flotteste terrengløpet jeg har løpt noen gang, men det var en skikkelig tøff løype, smilte den overlegne vinneren.

Knut Harald Semb fra Lunde (og Gjerpen friidrett) løp inn til 2. plass på tiden 2.03.08, mens Ola Doksrød Strande fra samme klubb endte på 3. plass på tiden 2.11.06.

Tidene til sterke løperne understreker at det var en tøff utfordring å løpe den lange løypa i Svanstul Fjelløp.

Torgunn Ripegutu fra Nordagutu løp inn som klar vinner av dameklassen.

- Det var utrolig moro at en mosjonist som meg klarte å vinne på hjemmebane, sier Torgunn, som til daglig er bosatt i Oslo.

Halvor Kleiv (12) fra Vinje vant den korte løype på 10 kilometer fra Svanstul til Nordagutu på tiden 48.28, foran Lars Olav Kåsa (11) fra Herkules ski på tiden 49.09. Ingjerd Utistog Kleiv fra Vinje løp i mål på tiden 51.40 som raskeste kvinne.

90 deltakere stilte til start på den lange løypa på 25 kilometer. Nesten 50 deltakere løp den korte løypa på 10 kilometer, og omtrent like mange gikk turmarsjen.

Artikkeltags