Her vinner han veddemålet: - Det var helt konge!

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN: Odd-sjef Einar Håndlykken regelrett knuste styremedlem Casper Holmberg opp Vealøs i «To menn, 200 kg»-veddemålet onsdag kveld.

DEL

De to Odd-gutta har begge har ligget i hardtrening de siste månedene etter at Holmberg kom med en sleivete kommentar om Håndlykkens kroppfasong i forbindelse med bortekampen mot Elfsborg i sommer. «Jøss jeg trodde det var Brodd (Odds bie-maskot, red. anm.) som kom», var meldingen fra styremedlemmet til klubbens daglige leder. Og dermed var det gjort. Førstemann opp Vealøs, med Brodd-opptreden og 5000 kroner i potten.

Etter å ha lurt på hverandre de første kilometerne, ble det bråstopp da Odds daglige leder satte inn det som nå bare kalles «Håndlykken-rykket» mot slutten av den hardeste stigningen opp mot 500 m.o.h. Holmberg klarte ikke å følge, og måtte rett og slett kaste inn håndkledet og gi seg. Håndlykken fortsatte mot toppen og kunne bare cruise inn seieren etter vel 37 minutters løp/gange.

- Dette var helt konge. Det er deilig for meg å kjenne hvordan der å vinne og ikke bare se det fra tribuneplass, gliste Håndlykken.

Holmberg på sin side måtte innrømme at forberedelsene ikke hadde vært helt optimale.

- Det er vel et tegn på at det lønner seg å trene, ikke bare å prate. Pølse og brød-dietten på Statoil fungerer i alle fall ikke. Det kan vi slå fast nå, sier han.

Artikkeltags