Tidligere denne uken spekulerte danske medier i at telemarkingen er aktuell for København-klubben, men hovedpersonen selv hevder han ikke har noen kjennskap til det.

- Det vet jeg ingenting om. Det er bare rykter, sier Deila til Herald Scotland.

- Det eneste jeg vet er at tre kamper gjenstår med Celtic, og deretter skal jeg ha ferie, tilføyer han.

Vil bli i utlandet


Deila er ferdig som Celtic-trener etter årets sesong. Hvor ferden går videre etter at oppholdet i Glasgow er over, er usikkert. Den tidligere Strømsgodset-treneren innrømmer samtidig at han ikke har noe ønske om å gå arbeidsledig over lang tid.

- Jeg er sulten på å jobbe. Jeg har lært mye her og fått mye erfaring. Ønsket mitt er å bli i utlandet. I Norge har jeg gjort alt. Nå har jeg prøvd meg i utlandet, og jeg ønsker å bli i utlandet, sier han.

Deila er åpen for en relativt kortvarig ferie.

- Dersom den rette jobben dukker opp, kan jeg starte med en gang. Er ikke jobben den rette, skal jeg kose meg i Marbella. Spørsmålet er hva slags tilbud som kommer, sier han.

Voldsomt press


Telemarkingen innser samtidig at det ikke finnes mange jobber med så stor grad av press og forventninger som i Celtic.

- Det må i så fall være i et veldig, veldig godt lag. Jeg tror ikke mange Premier League-klubber har samme press som her. Du må helt opp blant de seks-sju beste for å finne det samme, sier han.

Søndag kan Deila og hans Celtic bli seriemestere i Skottland. Ett poeng mot tittelrival Aberdeen er alt som kreves. (©NTB)