Gå til sidens hovedinnhold

Rolf Erling tar utfordringen

Artikkelen er over 14 år gammel

SKIEN: Ordfører Rolf Erling Andersen i Skien tar utfordringen og sykler den korteste av tre etapper i Telemark Tours lørdag 2. juni.

På de 56 kilometerne fra Bø til Skien håper arrangøren Grenland Sykleklubb at ordføreren får følge av flest mulig trimmere, ikke minst sine kolleger i Bø og Nome.

- De har lovt å stille, både ordfører Arne Storhaug i Bø og Jan Thorsen i Nome, sier Marit Brokke.

Hun er daglig leder ved Aktiv Treningsenter i Skien, som i samarbeid med GSK er i gang med fellesspinning for å få med så mange som mulig på den drøye fem mil lange turen fra Bø til Skien en vakker forsommerdag 2007.

- Det bør være overkommelig for de fleste med litt trening et par ganger i uka, sier Brokke.

MONICA VALEN

Laget til Aktiv Treningsenter kaller seg «Aktiv i Tet». Kommer det mange nok, blir det flere lag fra Aktiv.

Treningen ledes av Monica Valen og Jon Rangfred Hansen. Alle får trene gratis spinning fram til rittdagen lørdag 2. juni.

- Monica og Jon vil lage et treningsopplegg og ellers være med å motivere til innsats. De vil også delta sammen med laget, sier Brokke.

Første fellestrening var i går kveld, men det er fortsatt mulig å melde seg på. Ta kontakt på 90 84 22 10 eller 35 53 45 45.

EGEN SYKKEL

- Vårt mål er å få tak i de som ikke driver med sykling. I og med at det er et trimløp kan alle slags sykler benyttes i rittet. Du bruker den sykkelen du har, sier Marit Brokke.

I tillegg til ordførerne har Jørn Hegna fra Servicebyen Skien tatt utfordringen. Sykehuset Telemark kjører eget lag, det samme gjør flere andre bedrifter. Alle bedriftsidrettslag oppfordres til å stille.

Gjerpen-trener Knut Ove Joa lover at flere av hans jenter blir å finne på startstreken.

FOR 30. GANG

Telemark Tours kjøres for 30. gang lørdag 2. juni. Lang løype måler 252 kilometer og går fra Skien til Vrådal - Seljord - Bø - Lunde og tilbake til Skien.

Den korte løypa - 142 - kilometer starter i Skien, går til Drangedal - Lunde - Skien.

Nyskapningen - trimløypa - er 56 kilometer lang og kjøres altså fra Bø via Lunde til Skien. Deltageravgiften her er 150 kroner.