- Overbevist om at vi vinner

OVERBEVIST: Ove Flindt Bjerg er sikker på at Odd er så godt forberedt det lar seg gjøre foran skjebnekampen mot Bodø/Glimt i kveld og er overbevist om at Odd vinner.

OVERBEVIST: Ove Flindt Bjerg er sikker på at Odd er så godt forberedt det lar seg gjøre foran skjebnekampen mot Bodø/Glimt i kveld og er overbevist om at Odd vinner. Foto:

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Ove Flindt Bjerg lyser av stoisk ro etter å ha gjennomført sin siste trening med Odd før dagens skjebnekamp. Dansken er overbevist om at Odd vinner og lover at spillerne er tilbake på det nivået de viste fram før Glimt-smellen.

DEL

- Jeg ser en endring på menneskene etter kampen torsdag. Verken jeg eller spillerne bruker mer energi på den kampen, men jeg ser at de er tilbake der jeg ønsker at de skal være nå. Vi har en stor mulighet og det eneste vi fokuserer på, er at vi skal vinne kampen. Selv om jeg vet det blir en tøff kamp, er jeg overbevist om at vi vinner, sier han.

Flindt Bjerg frykter ikke hjemmefordelen til Glimt og støtten fra tribunene.

- Jeg håper på full stadion, slik at kampen får den atmosfæren en slik kamp fortjener. Det vil gavne mine spillere, for husk det er ikke tilskuerne som spiller kampen, sier han.

Snøen som møtte spillerne på flyplassen bryr han seg ikke om.

- Banedekket var perfekt. Bedre enn hva vi spiller på, sier han.

ENKELT LAGUTTAK

Når vi kommer inn på laguttaket, sier Flindt Bjerg kort:

- Det var enkelt å ta ut laget. Mer sier jeg ikke.

Etter hva TA erfarer er det lite som tyder på at det blir store overraskelser i lagoppstillingen. Tarjei Dale som kom inn for Zbynek Pospech torsdag trente kun alternativt lørdag, men var med for fullt på gårsdagens trening. Likevel tyder alt på at Bärlin og Pospech starter på topp. Trond Viggo Toresen som gnistret på trening søndag, går garantert inn og fyller Tommy Svindal Larsens rolle sentralt, mens Tuomo Könönen tar tilbake plassen på venstrebacken etter å ha sonet karantene i det første oppgjøret. Lørdagens trening var opprinnelig ikke planlagt, men grunnet endrede reiseplaner, la Flindt Bjerg inn en ekstraøkt.

- Vi valgte å fly via Oslo i stedet for fra Geiteryggen eller Torp. Derfor gjennomførte vi en trening da, sier han.

Dansken er et menneske som er flink til å få andre mennesker til å lytte, og en ting lover han foran skjebnemøtet.

- Det vil skje noe ikke alle tror skjer.

Hva han legger i det, vil han ikke utdype, men han ber alle tenke på akkurat det og så kan vi jo avslutte med Ove Flindt Bjergs prosentvise tro på Odd.

- Det kan bare være 100 prosent!

Artikkeltags