TA sender Odds La Manga-kamper direkte - Odd-Horsens klokken 16.00 i dag

ÅRETS FØRSTE: Fredrik Nordkvelle og Odd møter internasjonal motstand i La Manga.

ÅRETS FØRSTE: Fredrik Nordkvelle og Odd møter internasjonal motstand i La Manga. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

SKIEN: Lyst til å få med deg årets første treningskamper? Som TA-abonnent får du tilgang til alle Odds kamper under La Manga-oppholdet.

DEL

(TA+) Dagens kamp mellom Odd og AC Horsens ser du her

Det er snart to måneder siden Odd spilte sin siste kamp. Det endte med 1-0-seier over Rosenborg på Skagerak arena. Nå har Odd-spillerne startet oppkjøringen til 2018-sesongen.

Les også: Gjør som tusenvis av andre - slik leser du pluss-sakene

Tre kamper

22. januar setter spillere og trenere seg på flyet til spanske La Manga, og allerede tre dager ut i oppholdet venter det kinesiske laget Shanghai Shenhua med blant andre de tidligere storspillerne Obafemi Martins og Demba Ba i stallen. Det blir også årets første treningskamp for Odd-spillerne.

Den kampen kan du følge på www.ta.no. Det samme gjelder oppgjørene mot superligalagene AC Horsens 28. januar og Nordsjælland 31. januar. Kampene kommenteres av TAs sportsjournalist Hans Eivind Øygarden.

- TA er både stolte og glade for at vi kan tilby TA-leserne disse godbitene. Vi vet at interessen for Odd er stor når det nærmer seg sesongstart - og i år kan det jo også være noen nye, svært spenennde spillere med - så dette blir gøy, sier sjefsredaktør Ove Mellingen.

Datoene er altså klare. Alle kampene spilles klokken 16.00.

  • 25. januar: Odd - Shanghai Shenhue
  • 28. januar: Odd - AC Horsens
  • 31. januar: Odd - Odense

Kampene er forbeholdt alle TAs abonnenter. Er du ikke abonnent fra før, kan du enkelt kjøpe tilgang. De som allerede har papiravisa i postkassa, trenger kun å registrere seg på www.ta.no for å bli digitale brukere.

Artikkeltags