Gå til sidens hovedinnhold

Gir ekstra gulrot til RBK

Artikkelen er over 5 år gammel

KRAGERØ: Kragerø Resort frister Rosenborg-spillerne med et gratis weekendopphold hvis trønderne sender Odd ut i et nytt europacupeventyr.

Odd får en plass i neste års europaligakvalifisering hvis Rosenborg vinner cupfinalen mot Sarpsborg søndag. Ved Kragerø Resort håper man at trønderne henter hjem kongepokalen, og dermed sørger for at Odd får en ny sjanse i Europa neste år. Derfor legger resorten en ekstra gulrot i potten til Rosenborg i forbindelse med cupfinalen på Ullevaal.

– Som stolt Odd-sponsor heier vi på Rosenborg søndag. Vi håper at Odd får et nytt europacupeventyr. Dermed gjør vi et stunt inn mot Rosenborg, og inviterer spillerne deres til et gratis opphold hvis de vinner cupfinalen, sier markedssjef ved Kragerø Resort, Håvard Kleven.

– Først må de vinne kampen, og deretter kan de ta kontakt med oss. Vi håper at vi finner en dato som passer. Dette gjelder først og fremst for spillerne deres, men vi kan sikkert få til noe for trenerne også, hvis det er ønskelig, fortsetter Kleven.

– Et gøyalt påfunn

Daglig leder i Odd, Einar Håndlykken, synes det er et morsomt stunt av den populære resorten i Telemark.

– Det er veldig gøy. I Kragerø heier man på Odd, og søndag heier man på RBK. Stuntet passer oss bra, og det er et gøyalt påfunn, sier Håndlykken.

Håvard Kleven innrømmer at det koster noen kroner å innlosjere et helt fotballag, men han vil ikke kommentere summer.

– Dette er et stunt som merkes på markedsføringsbudsjettet, men jeg vil ikke si eksakt hvor mye det vil koste, sier Kleven.

Vil vise skjærgården

Markedssjefen håper Rosenborg vil benytte seg av muligheten - om de vinner på landslagsarenaen i helgen.

– Vi ønsker jo å vise fram Kragerø Resort fra sin beste side, samt skjærgården i Kragerø og Telemark. Dette kan bli god markedsføring for Telemark, mener han.

Kleven forteller at Kragerø Resort har hatt flere fotballag på besøk tidligere, og at konseptet er under utvikling.

– Vi har hatt en del fotballag her, og vi har tanker om å utvikle konseptet. I framtiden ønsker vi at lag skal legge sesongoppkjøringen sin hit. Vi har spennende planer som er fullt gjennomførbare, sier han.

– I Kragerø har vi en flott kunstgressbane, men vi skulle gjerne hatt en god gressbane også. Vi har planer om å få det til, tilføyer Håvard Kleven.