Reiste fra Italia med blandede følelser

SPILLEKLAR: Jone Samuelsen er klar etter landskampene.

SPILLEKLAR: Jone Samuelsen er klar etter landskampene.

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN: Fra Olympiastadion i Roma til Marienlyst i Drammen. Jone Samuelsen (31) begynte å tenke Strømsgodset allerede på flyet fra Italia.

DEL

Odd-spilleren kom inn som innbytter da Norge tapte 2-1 mot Italia i Roma tirsdag. Samuelsen, som returnerte til Skien onsdag kveld, begynte tidlig å tenke på kampen mot Strømsgodset.

– Jeg begynte å tenke på den på vei hjem, sier han.

Til tross for at det er kort tid mellom kampene, føler 31-åringen seg klar før fredagens møte med tabellnaboen fra Drammen.

– Jeg kjenner Italia-kampen litt, men jeg har fått slappet av i dag (torsdag), så jeg er klar fredag, beroliger Samuelsen.

Det var med noe blandede følelser han reiste hjem fra Italia, vel vitende om at Norge må ut i playoff i november før EM-billetten sikres.

– Det er gøy å få være med og spille en slik kamp, men det er litt vemodig. Vi var i en gunstig posisjon, og hadde vært i himmelen om vi hadde holdt unna. Men sett i ettertid tapte vi for et mye bedre lag, sier Samuelsen, som ikke lar skuffelsen over tapet i landskampen gå ut over spill på klubblaget.

– Det er enkelt å omstille seg. Jeg visste at det skjer viktige ting her hjemme.

Artikkeltags