Leverte overskudd på flere millioner

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN: Odd-konsernet gikk med et samlet overskudd på fem millioner kroner i 2015.

DEL

Det viser tallene i årsberetningen for 2015 som legges fram på morgendagens årsmøte i Odds Ballklubb. Det er tallene fra Odds Ballklubb, Grenland Fotball og Odd Stadion Vest som til sammen gir et solid overskudd – for andre året på rad.

- Økonomien vår er i sterkt vekst. Vi øker inntektene på de fleste områder, og leverer et solid overskudd. Driften er sunn, og vi står ikke lenger på kanten av stupet slik vi gjorde tidligere. Nå må vi ikke selge spillere når vi får dårlige bud. Vi er på vei ut av det nå, selv om vi fortsatt driver nøkternt. Vi firer fortsatt på hver eneste krone, sier daglig leder Einar Håndlykken til TA.

Styret budsjetterer med 4. plass i eliteserien i 2016, og 2. runde i kvaliken til Europaligaen. Når det gjelder tilskuere, håper de å få 7250 tilskuere i snitt i eliteserien.

Budsjettet for 2016 ligger for øvrig på 77,8 millioner kroner – samlet sett.

- Tidligere budsjetterte vi litt lavere enn det vi selv trodde vi kunne oppnå, rett og slett for å sikre inntektene våre mot utgiftene. Som et eksempel budsjetterte vi med sjetteplass i fjor, selv om vi trodde på en bedre plassering enn det. Nå legger vi inn det vi tror vi kan klare, sier Håndlykken.

Det er for øvrig ikke budsjettert med spillersalg i 2016.

Artikkeltags