Zekhnini: - Skal vise null respekt igjen

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

DORTMUND: Rafik Zekhnini (17) kommer til å vise «null respekt» igjen - om han får en ny sjanse mot Dortmund-stjernene i dag.

DEL

For én uke siden var han et tilnærmet ukjent navn - utenfor landets grenser. Men dagen etter 3-4-showet mot Borussia Dortmund var Rafik Zekhninis navn på alles lepper. Både Manchester Uniteds representant på tribunen og nettopp Borussia Dortmund skal ha latt seg imponere av kantspillerens talent.

17-åringen selv, er klar for en ny runde i dag.

– Jeg vet ikke om jeg starter, men jeg håper selvfølgelig på det slik at jeg kan vise meg fram igjen, sier Zekhnini til TA.

For en uke siden valgte Dortmund-trener Thomas Tuchel å ta ut høyreback Gonzalo Castro til pause. En aldri så liten fjær i hatten til den tidligere Stridsklev- og Herøya-gutten.

– Om jeg har et overtak på han, vet jeg ikke. Kanskje han hadde en dårlig dag. Men jeg kommer uansett til å gå ut og gjøre mitt beste og vise null respekt igjen.

SE INTERVJU MED FAGERMO OG HÅNDLYKKEN FRA SIGNAL IDUNA PARK I TOPPEN AV SAKEN.

– For du er ikke typen som har respekt for noen forsvarsspillere du, uansett navn?

–Nei.

– Største opplevelsen

Odd gjennomførte en lett økt på mektige Signal Iduna Park i går kveld. Det var enkelt å se at Odd-spillerne lot seg imponere over fasilitetene.

– Gressmatta var ganske grei, sier Zekhnini med trykk på «ganske».

– Det er som kunstgress, så bra er den.

– Hvis jeg får starte og løpe utpå her torsdag, så blir det den største fotballopplevelsen min så langt i karrieren, sier han.

- En liten prosent sjanse

Kaptein Steffen Hagen melder seg også klar til kamp.

– Det kribler nå, det gjør det. Det er et vanvittig stadion her, så det blir heftig. Det er så stort og samtidig så intimt, i tillegg til at vi møter et meget godt lag, at vi nok skal få noe å bryne oss på.

Spørsmålet er om Odd i det hele tatt har en sjanse til å ta seg videre.

– Det er alltid en liten prosent, men det er ikke mye som tyder på det, sier Hagen.

– Ja, vi scora tre mål mot de hjemme. Scorer vi et mål tidlig så kan de bli nervøse. Vi må være offensive. Det blir vi bedre av. Vi utvikler oss av at vi har troa, tør og prøve og tror på at vi kan ta seieren, sier Dag-Eilev Fagermo.

Artikkeltags