- Klasseforskjellen ble for stor

Artikkelen er over 5 år gammel

DORTMUND: Dag-Eilev Fagermo mener han måtte hatt sitt beste lag på banen – om Odd skulle ha hatt en sjanse mot Dortmund. Treneren mener klubben uansett har lært mye av Europa-eventyret.

DEL

Det som startet så bra, endte med et 7-2-tap på mektige Signal Iduna Park i kveld. Likevel, Dag-Eilev Fagermo var en fattet mann etter kampslutt.

På spørsmål fra TA om det ble som ventet mot Dortmund, svarte han følgende:

-Det var verdensklasse mot norsk klasse i dag. Vi måttet ha spilt med det beste laget skulle vi hatt sjanse her. Klasseforskjellen ble for stor. Det var problemet. Samtidig, vi har scora fem mål mot Dortmund. Det vil være med på å utvikle oss videre, både spillerne her og vi som klubb, sa Dag-Eilev Fagermo på kveldens pressekonferanse.

- Vi skulle aldri sendt Einar Håndlykken til trekningen, det er noe av problemet, smiler Fagermo.

- Hadde vi trukket Sparta Praha, så kunne vi hatt en mulighet. Samtidig, det er stekt av oss som klubb å komme så langt som vi har gjort. Vi har lært av masse av dette.

Fagermo ble tvunget til å hvile spillere som Jone Samuelsen, Espen Ruud, Lars-Kristian Eriksen og Bentley fra start.

- Vi har vært gjennom åtte kamper nå på kort tid. Jone Samuelsen sliter og er også usikker til Stabæk-kampen. Det samme er Espen Ruud. Vi kunne risikert en av dem, kanskje, om det stod mye på spill i dag, men det hadde heller ikke vært rettferdig overfor spilleren, sier Fagermo.

Igjen tok Odd ledelsen mot Borussia Dortmund. Fagermo lot seg likevel ikke rive helt med da Ole Jørgen Halvorsen sendte gjestene i føringen.

- Jeg var ikke så lenge i himmelen, men klart, det var gøy. Mest av alt er det gøy for spillerne som scoret og for supporterne våre. Vi hadde vel to avslutninger på mål og scoret på begge. Likevel, vi har ikke den kvaliteten til å holde i ballen som Dortmund har. Der ligger mye av forskjellen i dag.

Artikkeltags