For både i debuten og i den andre proffkampen vant Melhus på knockout.

– Planen er å følge samme oppskriften i kveld. De første par rundene kjenner vi litt på hverandre, så skal jeg sette opp tempoet. Da skal jeg ta ham, sier Kevin Melhus til TA.

Og skiensgutten sender ut ytterligere advarsel til kveldens motstander Dariusz Skop – der planen er at Skop skal i gulvet før de seks rundene er over:

– Jeg er i mitt livs form!

Det skremmer neppe Skop nevneverdig, men viser utvilsomt at Melhus vil vise seg fram for hjemmepublikummet under «This is my house» i Skien Fritidspark i kveld.

I går kveld var det innveiing foran kveldens kamper på Clarion Collection Bryggeparken. I klassen cruiservekt må man veie mellom 79 og 91 kg.

Melhus endte på 90,3 kg, mens Skop endte på 90,5 kg.

– Det var godt å få det nødvendige overstått. Nå har jeg en deilig følelse, sier Melhus.

Med musikk på ørene var Melhus rolig og avbalansert foran kveldens store høydepunkt.

– Jeg er stort sett rolig i forkant, men fire-fem timer før kampen drar det seg til. De siste par timene før kampen er jeg nesten ikke å snakke til og snakker kun med de jeg absolutt må snakke med, forteller sympatiske Melhus.

Kveldens motstander Dariusz Skop er ranket som nummer 300 i cruiservekt, mens Melhus er et par hundre plasser bak på rankingen.

– Han er en sterk bokser med mye svinger. Der er han god, men det åpner også for meg. Han kan litt av alt rent bokseteknisk, men er ikke veldig god på noen områder.

Polske Skop, som er bosatt i England, er mer enn klar.

– Måler er helt klart å vinne. Det er derfor jeg er her, sier Skop til TA.

Polakken er godt forberedt.

– Jeg har gått fem kamper nå i oppkjøringen, den tøffeste mot en bokser på to meter og 140 kg. Det var tøft, forteller Skop, som har gått åtte proffkamper og vunnet seks av dem.

Dørene åpnes klokka 17.00 under «This is my house», og den første av fem proffkamper starter klokka 18.00.

Hele stevnet sendes direkte på TV2 Sportskanalen.