Måtte gi tapt til slutt

LEVENDE VEGG: Gjerpen-keeper Elina W. Antonsen sto som en levende vegg i sanda. Her redder hun i semifinalen mot Hokksund.

LEVENDE VEGG: Gjerpen-keeper Elina W. Antonsen sto som en levende vegg i sanda. Her redder hun i semifinalen mot Hokksund.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

SANDEFJORD: Med sommerslagere som svenske «Sommartider» dundrende ut fra høyttalerne og sol fra klar himmel, lagde Gjerpen J16 show i sanda under NM.

DEL

Da avgjørelsen om NM-tittelen i J16 falt, var derimot motstanderen for god. Tyristubben ble for sterke i finalen og vant 2–0 etter 17–10 og 20–10.

– Det var fortjent nok. De var bedre til å sette inn to-poengere enn oss, sier trener Andreas Fragåt til TA.

Frem til finalen var Gjerpen-jentene strålende, og avgjorde en thriller av en semifinale mot Hokksund på straffekast der de vant 7–6.

– Vi har hatt en meget god sesong, roser trener Andreas Fragåt.

Forrige helg vant jentene blant annet regionsluttspillet.

Gjerpens seniorlag hadde som mål å komme til semifinalen, men måtte se seg slått av Rælingen i kvartfinalen, etter at laget hadde nærmest lekt seg frem dit.

Andre Rønning, som har drevet med beach-håndball i fire år og er en del av det norske landslaget, ser beach-håndball som en fin avkobling.

– Det er veldig ulikt vanlig håndball, men det med samspill og relasjoner er viktig her også. I tillegg er det alltid god stemning og og mye show, sier Rønning, mens musikken dundrer ut av høytalerne.

Om noen få dager setter hun kursen for Barcelona og EM i beach-håndball.

– Det blir spennende. Sesongen er kort og intens, så det er bare å stå på, sier Rønning, som tok en rekke piruetter, som da gir to poeng for målet, i løpet av helga.

Røyk ut

Utenom Gjerpen stilte både Hei og Langangen(!) opp i NM i beach-håndball. Begge Heis lag i J18 røyk ut i gruppespillet lørdag, mens Langangen i herreklassen tok seg til sluttspillet. Der ble det bråstopp i 8. delsfinalen mot Runar.

Artikkeltags