Slik sendes Fotball-EM

Artikkelen er over 4 år gammel

50 dager før avspark i Fotball-EM i Frankrike er kampfordelingen mellom TV 2 og NRK klar. Åpningskampen og de to semifinalene sendes på TV 2, mens finalen sendes på NRK.

DEL

Med 50 dager igjen til mesterskapet starter i Frankrike, har kanalene fått kampkabalen til å gå opp. Totalt er 51 kamper fordelt.

– Vi har en god fordeling av kampene med NRK, der begge parter har fått rikelig med attraktive kamper. For oss er åpningskampen mellom Frankrike og Romania, to semifinaler og de første kampene til Sverige, England og Island blant de oppgjørene vi har størst forventning til, sier sportssjef Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Også Janne Fredriksen, redaksjonssjef for event i NRK Sport, er godt fornøyd med kampfasiten. Særlig er hun glad for å ha alle Tysklands innledende kamper på sendeplanen, og selvsagt finalen.

– Englands siste innledende kamp, mot Slovakia, er også en godbit. Og så gleder vi oss stort til å vise Sveriges to siste gruppespillkamper, der de skal kjempe mot Italia og Belgia om en plass i åttendelsfinalen, sier Fredriksen.

Artikkeltags