- Ja, mine 237 poeng holder faktisk til øverste plass blant jentene og sjuende totalt så langt på årets landsskytterstevne, smiler Øyfjelljenta da vi treffer henne i skyttercampen på Lesja. Jeg tror nest beste jente har 235 og er følgelig to poeng bak meg.

- Jeg vet jo selvfølgelig godt at dette ikke holder i det lange løp, men jammen er det moro i være i toppen etter to hele dagers skyting, jubler jenta som er første års senior og skyter i klasse 3.

Det er to skyttere som har oppnådd 240 poeng og ligger med det best an i kampen om kongetittelen så langt. Igjen må vi presisere at bare 3.klasse har skutt ferdig sine 25 innledende skudd og at mye vil skje når fjerde og ikke minst femteklasse drar på utover i uka.

DU MÅ KOMME, ARNE!

TA møter en oppglødd gjeng fra Øyfjell skyttarlag i campen og alle jubler når ordfører Arne Vinje nå blir utfordret om å komme på Landsskytterstevnet. Så vidt vi skjønner har dette noe med at Elin har mottatt hedersbevisning fra kommunen tidligere og at enkelte i laget da lanserte Elin som skytterdronning. Iallfall, oppfordringen til ordføreren er herved sendt.