SKEID - ODD FØLGER DU MINUTT FOR MINUTT LIVE HER!

Odd er videre i cupen etter 4-1 seier mot Skeid i Oslo. Det sto 2-1 til pause.

2-1 sto det også langt ut i andre omgang. Odd sikret seieren med scoringer i det 89. og 91. minutt.

Frode Johnsen scoret to, Jonathan Lindseth ett og Emil Jonassen ett.

Odd dominerte fullstendig før pause, men en kanonscoring av Bojang gjorde at det bare sto 2-1 etter første omgang.

Etter pause var Skeid mye mer aggressive og spilte med høy intensitet. Hjemmelaget hadde flere sjanser til utlikning, men i jakten p åmål måtte de ofre noe defensivt.

Det utnyttet Odd og satte to mål i sluttminuttene.

Det var en lettet Dag-Eilev Fagermo TA møtte etter kampslutt.

- Vi har egentlig full kontroll, venter på 3-1 scoringen, så kommer det et fantastisk mål fra Skeid. Da blir det en litt mer rotete kamp etter det, men jeg er veldig fornøyd med at vi er videre, og at flere andre eliteserielag er ute, uttalte Fagermo.

91. MIN: Der sitter den igjen. Storbæk skjærer gjennom Skeid-midtbanen og spiller ut til Bentley. Han slår inn, og i feltet er ikke Skeid-forsvaret kontante nok. Dermed får Lindseth pirket inn ballen i nettaket fra kloss hold. 1-4.

89. MIN Han scorer igjen! Et Odd-innlegg går langt bak i feltet, og der rager selvsagt Frode Johnsen høyest. Spissen styrer ballen tilbake i lengste med panna. 3-1 til Odd og avansementet er sikret!

42. MIN: For en scoring! Bojang sendes på løp ned langs høyrekanten. Han presses av både Jonassen og Hagen og skjønner at han må avslutte fort for å få noe ut av situasjonen. Fra hjørnet av 16-meteren kliner han til og limer ballen i motsatt kryss.

27. MIN: Odd øker ledelsen til 2-0. Det er Emil Jonassen som setter kula i mål. Assisteringen er det Håvard Storbæk som står for. Innlegg fra Storbæk mot bakre stolpe. Ballen havner ganske langt ute, men Jonassen klinker til på direkten. Ballen går rett ned i bakken og spretter opp igjen i en fin bue, som finter ut Skeid-keeper Lysgård.

13.MIN: Frode Johnsen gir Odd ledelsen. Innlegg fra venstre. På bakre stolpe har Frode Johnsen overraskende mye plass og setter ballen inn via stolpen.