Evelyn er så god at hun ble tatt ut på elitelaget

BLE TATT UT: Evelyn Josefin Slåtta er tatt ut på elitejuniorlaget i Cheerleading.

BLE TATT UT: Evelyn Josefin Slåtta er tatt ut på elitejuniorlaget i Cheerleading.

Artikkelen er over 2 år gammel

SKIEN: Evelyn Josefin Slåtta er bedre enn de fleste. 10-åringen er blitt tatt ut på elitejuniorlaget i cheerleading.

DEL

– Det er kjempegøy. Det er ganske bra å bli tatt ut på elitelaget. Jeg er jo bare en 06-er, forteller Evelyn, som er født i 2006 og går i 6. klasse.

- Eneste som ble tatt ut

Hun er tatt ut på Pride precious all girl elite som er juniorlaget til Pors cheerleading.  På grunn av en dispensasjon fra forbundet så har de som er født i 2006 mulighet til å være med på juniorlag og dermed kan konkurrere. Evelyn er eneste 06-er som ble tatt ut på dette laget, og konkurransen de skal på nå heter Norwegian Open og er på Exporama i Oslo hvor de konkurrerer mot lag fra resten av landet.

- Jeg har jo blitt ganske god

Hun forteller entusiastisk over en kopp kakao på Palma, og gir tydelig uttrykk for at hun har fått til noe bra.

– Jeg trener mye og har jo blitt ganske god. Søndag skal jeg være med på min første konkurranse. Tidligere har jeg jo bare vært med på oppvisninger. 06-ere har ikke konkurranser, forteller hun.

- Jeg er jo ikke så veldig gammel

Søndag er det NCL, som er et slags norgesmesterskap i cheerleading.

– Har dere store vinnersjanser?

– Ja, det har vi. Jeg tror vi kan vinne for vi har en veldig bra rutine. Ja, den er veldig fin. Men jeg synes det er ganske utrolig at jeg som 06-er får lov til å være med de store jentene. Jeg er jo ikke så veldig gammel. Jeg er 10 og de er 13 og 14 og sånn, forteller Evelyn og smiler bredt.

Trener mye

Hun er én av fem i landet på sin alder som får være med på elitelaget.

– Jeg har øvd mye, og dette er virkelig noe jeg liker. Jeg trener mye hjemme på trampoline og jeg er på alle treninger. Jeg har ikke vært borte fra én trening, bare én gang da jeg var syk, men da satt jeg på sidelinja.

Snakkesalig 10-åring

– Hvor lenge har du tenkt å drive med cheerleading da?

-Så lenge jeg kan. Jeg vet at man kan drive med dette selv om man blir 20 år. Men når jeg blir stor vil jeg bli fotograf, sier den livlige 10-åringen og forteller at hun syns det var gøy å bli intervjuet.

-Jeg liker veldig godt å prate og nå har jeg jo muligheten til å prate så mye jeg vil uten at jeg får kjeft av mamma. Det er bra.

Artikkeltags