Gå til sidens hovedinnhold

Brennhet midtbane – signerte i dag

Artikkelen er over 12 år gammel

Odd Grenland får en av Tippeligaens beste midtbaner etter at Simen Brenne (27) fra Lillestrøm nå er klar for klubben.

På en pressekonferanse i dag skrev Simen Brenne under for Odd Grenland. Kontrakten binder ham til skiensklubben i fire år.

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og er svært sugen på å vise meg fram her, sier Brenne til TA.

Kommende sesong vil han i utgangspunktet danne midtbanetrio sammen med veteranene Moren Fevang og Tommy Svindal Larsen – en trio som blir blant Tippeligaens ypperste midtbaner.

- Vi får en av ligaens beste midtbaner nå, mener trener Dag-Eilev Fagermo. Fagermo trekker også frem bredden på midten med nykommer Håvard Storbæk, Kenneth Dokken og Magnus Lekven i tillegg.

- Det er mange gode spillere her og jeg ser frem til å spille med dem. Vi kan gjøre det bra sammen, sier Brenne, som etter knallsuksess i Fredrikstad opplevde en nedtur i Lillestrøm denne sesongen etter en ok sesong i gult og sort i 2007, der han ble cupmester.

- Det var noen nedturer, men det har jeg lagt bak meg. Nå er det fullt fokus på Odd, sier Brenne, som har tre A-landskamper bak seg.

- Jeg vil gjerne på landslaget igjen og ambisjonene mine går den veien, sier 27-åringen, som ble tildelt drakt nummer 6.

Etter det TA erfarer koster Brenne 3,5 millioner kroner og han vil få i underkant av to millioner kroner i årslønn.

- Dette er en stor signering for oss, og vi har jobbet hardt for å få dette i havn, sier direktør Hans Erik Utne til TA.

Trener Dag-Eilev Fagermo var en lykkelig mann i går.

- Vi har kjøpt en kvalitetsspiller. Det gir oss et skikkelig løft på mange måter.