– Jeg klarte å holde fokus og deretter å slippe meg løs, og da kom det som kom, sa Melhus etter kampen.

Han fortalte at han ikke torde se opp på tilskuerne på vei inn i ringen, for det var fullsatt da han startet en ny æra for proffboksingen etter 35 år i det dypeste mørket. Med bortimot 10 000 tilskuerne på tribunen var presset og trykket enormt på Kevin Melhus.

– Jeg føler vel at jeg hadde kontroll, men alt er relativt, og i boksing kan alt skje, men jeg holdt fokus og da utartet det seg, sa Melhus til NTB.

Han styrte den første runden og sendte tyskeren i kanvasen med en venstre motstanderen løp inn i midt i den andre runden. Deretter avsluttet han jobben med en serie knallharde kroppsslag, og da var det over.

Tyskerens trener kastet inn håndkleet i det Dulz sank sammen for andre gang.

Proffboksingen var tilbake på norsk jord med et smell og en knockoutseier. Det var legenden Michael Buffer som annonserte kampen, og det er det ikke så mange proffdebutanter som får oppleve.

– Dette var en fantastisk proffdebut. Han lyktes 150 prosent. Alt var regissert. Dette var det klasse over, slo trener Max Mankovitz fast overfor NTB etter kampen. Han var over seg av begeistring og mente at neste kamp bør komme i januar.

– Vi må ikke gå for fort fram heller, men det snakkes om nytt stevne i januar, og det ville passe oss veldig bra, mente Mankovitz.