Midtukekupongen består denne uken av kamper fra 4. runden i cupen, gruppespillkamper fra U21-EM, en kamp fra norsk 1. divisjon og en kamp fra norsk 3. divisjon.

Innleveringsfristen er klokken 1855.

Oddstips: Jakter sin første cupfinale på 14 år

1. Brann – Sarpsborg 08 (U)B

Cup, 4. runde. Etter tre seire på rad med ny trener, gikk Brann på en kjempesmell mot Sogndal (0-4). Sarpsborg 08 tapte 0–2 mot serieleder Rosenborg. Østfoldingene har vunnet tre av de siste fire kampene mot Brann. Brann sliter med skader på sentrale spillere.

2. Rosenborg – Tromsdalen H

Cup, 4. runde. Rosenborg ledereliteserien Tromsdalen holder til i 2. divisjon avdeling 1. De var opprykksfavoritt, men ligger nede på femteplass, tolv poeng bak KFUM. Slo Glimt 6–2 i forrige runde, men cupeventyret stopper på Lerkendalen.

3. Molde – Kvik Halden H

Cup, 4. runde. Molde knuste Fyllingsdalen 4–0 i forrige runde, men det klabber for det i serien. Der ligger de elleve poeng bak RBK. Kvik Halden spiller i 2. divisjon. De har slått ut Fredrikstad og Strømsgodset så langt. Tviler på en ny cupbombe på Aker Stadion.

4. Odd – Åsane H

Cup, 4. runde. Odd har en stolt cuphistorie. De flest cupmesterskap totalt med tolv. Telemarkingene er ubeseiret i de syv siste kampene, men de har spilt fem av dem uavgjort. Åsane har kommet ned på jorden etter en drømmestart i 1. divisjon. Bør være en H.

5. Hønefoss BK – Sandefjord Fotball  (U)B

Cup, 4. runde. Etter ni tap på rad, spilte Sandefjord 0–0 mot LSK i helgen. De klarte så vidt å gå videre mot 2. divisjonslaget Kongsvinger i forrige runde. Hønefoss ligger fortsatt under nedrykksstreken i 1. divisjon, men de er ubeseiret i de siste fire kampene. Jevnt.

6. Stabæk – Strømmen  H

Cup, 4. runde. Stabæk har overrasket stort i eliteserien. De ligger på annenplass, fem poeng bak Rosenborg. De slo Senja 3–1 i forrige cuprunde. Strømmen sørget for en cupbombe da de slo ut LSK. De er ustabile. I helgen tapte de 1–2 mot Follo. Solid H.

7. Kristiansund BK – Viking  (U)B

Cup, 4. runde. Viking har fem cupmesterskap, men de har ikke spilt en cupfinale på 14 år. Etter to tap på rad slo de tilbake mot Glimt søndag og vant 3–0. KBK klarte kun 1–1 mot Hønefoss på bortebane. De er svake hjemme. Statistikken viser 1-4-2. Tror mest på B.

8. Mjøndalen – Hødd  H(U)

Cup, 4. runde. To lag som er ute av form. Hødd falt ned fra annenplassen i 1. divisjon etter tre strake tap, mens Mjøndalen har fem kamper uten seier. MIF slo Notodden greit 4–1 i forrige runde, mens Hødd imponerte med å slå ut AaFK. Dette kan bli en jevn kamp.

9. Sogndal – Jerv H

1. divisjon. Sogndal er helt suverene i 1. divisjon og holder stø kurs mot opprykk. De er ubeseiret i de siste åtte kampene, og de står med syv seire på rad. Målforskjellen på de syv siste kampene er 15-1! Jevn har et tap og en uavgjort på de to siste. De får det tøft her.

10. Vardeneset – Stord B

3. divisjon, avdeling 6. Stord kan skaffe seg en luke til de andre opprykksrivalene med seier mot Vardeneset. Tommy Knarviks mannskap viser fin form. De har fire strake seire, mens Vardeneset har motsatt formutvikling. De står med tre strake tap. Går for B.

11. England – Italia  H(U)

U21-EM. Italia må vinne, men ett poeng kan holde til avansement for England. Det betyr at England kan legge seg litt bakpå og satse på kontringer. De har streke spisser i Harry Kane og Danny Ings. England har et godt mannskap. De er en outsider til å vinne EM.

12. Portugal – Sverige H(UB)

U21-EM. Portugal går videre til semifinalen med ett poeng. De er ubeseiret så langt, men svenskene har imponert. De snudde 0–1 til 2–1 mot Italia. De har potente offensive spillere i Guidetti og Thelin. Portugal er favoritt, men svenskene kan overraske. Helgardering!