SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

United-reservene må jobbe for seieren


Ole Gunnar Solskjær kan komme til å gi unggutter som Mason Greenwood sjansen i Europa League-matchen mot Astana hjemme på Old Trafford torsdag. 
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjær kan komme til å gi unggutter som Mason Greenwood sjansen i Europa League-matchen mot Astana hjemme på Old Trafford torsdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Av

Ole Gunnar Solskjær kan komme til å snu opp ned på startelleveren mot Astana, men United-reservene skal være gode nok til å vinne mot laget fra Kasakhstan.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddstips Europa League: United-reservene må jobbe for seieren

Oddstips Europa League: Statistikken taler mot RBK

Oddstips Europa League:

Vikinglotto: To nordmenn vant 1,1 million i annenpremie

Torsdagens langoddsprogram domineres av kampene fra første runden i gruppespillet i Europa League. Det er flere storklubber som er i aksjon, blant andre Manchester United, Arsenal og Roma. Med norske øyne er det interessant å se hvordan Rosenborg klarer seg på bortebane mot LASK. Ellers spilles det tre kamper i Get-ligaen i ishockey, og det er også kamper fra KHL og SHL i Sverige på menyen.

NB! Vanvittige ca. 436 millioner i Eurojackpot på fredag. Spill Eurojackpot her!

Manchester United - FC Astana (Pause/fulltid dobbel) U/H - 3,40 i odds (spillestopp kl. 2055)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Manchester United er tilbake i Europa League etter at deendte opp på en skuffende sjetteplass i Premier League sist sesong. Sist De røde djevlene deltok i turneringen var i 2016/2017-sesongen, og den gangen gikk de hele veien til finalen hvor de vant 2-0 mot Ajax.

Spørsmålet er hvordan Ole Gunnar Solskjær kommer til å prioritere Europa League. Han vil trolig gjøre store endringer på laget til Europa League-oppgjøret mot Astana hjemme på Old Trafford. De røde djevlene vil, i følge klubbens egne nettsider, bruke Europa League til å gi flere av reservene spilletid.

Diogo Dalot, Eric Bailly, Luke Shaw, Jesse Lingard, Paul Pogba og Anthony Martial var alle ute i lørdagens kamp mot Leicester, og det er tvilsom om de spiller mot Astana.

Det ligger også an til at nysigneringene Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka og Daniel James står over torsdagens Europa League-match. Keeper David de Gea vil trolig gi plassen mellom stengene til Sergio Romero, som han gjorde i 2016-2017-sesongen i Europa League. Marcus Rashford vil antakeligvis starte på benken sammen med Scott McTominay, for å hvile dem til søndagens kamp mot West Ham.

Solskjær har brukt den samme startelleveren i de fem Premier League-kampen så langt, så det er mulig at han vil gi flere av de unge talentene sjansen på torsdag. Mason Greenwood, Angel Gomes, Tahith Chong og James Garner fikk masse spilletid i sesongoppkjøringen, og de har fått sporadiske innhopp i Premier League. Nå kan de få sjansen fra start.

Greenwood erstatte Marcus Rashford, som har startet alle kampene så langt denne sesongen. Phil Jones og Marcos Rojo kan begge spille sin første kamp denne sesongen, men også unggutten Axel Tuanzebe, som er en Solskjær-favoritt, ligger an til å få spilletid. Han fikk sine første minutter denne sesongen mot Leicester.

Det har vært en merkelig start på sesongen for De røde djevlene. De startet med å banke Chelsea 4-0, selv om det resultatet ikke ga et riktig bilde av kampen. Deretter spilte de uavgjort mot Wolves og Southampton, før de gikk på et sjokknederlag mot Crystal Palace. I helgen var de tilbake på vinnersporet da de so Leicester hjemme på Old Trafford.

Nå er ting snudd litt på hode for United. I den siste kampen mot Leicester var forsvarsspillet bunnsolid, men nå er det offensivt de ikke får det til å stemme. United har kun scoret fire mål på de fire siste kampene. Det kan tyde på at det heller ikke blir mange mål i torsdagens kamp.

Astana skal ikke være noen trussel for Manchester United-forsvaret. Klubben fra Kasakhstan har tapt fem av sine ni bortekamper i Europa League, og de har bare to seire. Samtidig har de kun sluppet inn elleve mål på de siste ti Europa Leauge-matchene på bortebane. Så det blir ikke enkelt å score på dem. De vil parkere bussen». Manchester United kommer til å møte et ultra-defensivt Astana-lag. 1,18 i odds på Manchester United-seier er selvsagt ikke spillbart. Da er det mer interessant å se på et U/H-spill. Jeg tror laget fra Kaukasus kan klare å holde uavgjort til pause, men at De røde djevlene vil bryte dem ned i annen omgang. Et U/H-spill gir 3,40 i odds. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!