SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

United må levere på hjemmebane

Manchester United og Romelu Lukaku får en god start på sesongen, tror Spillsenterets tippeekspert.

Manchester United og Romelu Lukaku får en god start på sesongen, tror Spillsenterets tippeekspert. Foto:

Av

Det er ingen grunn til å tvile på Lukaku og Manchester United.

DEL

SøndagskupongenSøndagskupongen har elleve norske kamper; fem kamper fra eliteserien og seks kamper fra 1. divisjon. I tillegg er godbiten Manchester United – West Ham fra Premier League på kupongen.

José Mourinho har brukt over én milliard kroner på å hente Lukaku og Matic, og kanskje får han også Zlatan tilbake som joker. Portugiseren kan ta United hele veien denne sesongen, men da må de ta mer poeng hjemme på Old Trafford enn de gjorde sist sesong.  De røde djevlene tok kun 34 poeng på hjemmebane sist sesong. Statistikken viser 8-10-1. Det holder ikke til en ligatittel.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 1655.

Bli med på Spillsenterets konkurranse: Hvem vinner Premier League?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Manchester United – West Ham H

De røde djevlene har brukt milliarder på den ene stjernespilleren etter den andre. José Mourinho har et press på seg, og burde starte med seier i første hjemmekamp for å holde kritikerne stille. I alle fall for en liten stund.

Strømsgodset – Lillestrøm H (U)

Omsider har Godset fått fart på sakene. To sterke hjemmeseire mot KBK og Vålerenga, samt en uavgjort borte mot Molde, tyder på at noe er i ferd med å skje. Lillestrøm har begynt å dabbe av etter en god juni måned, men «fugla» spiller mye uavgjort.

Aalesund–Viking U (H)

AaFK var heldig som fikk poeng mot Brann. Tangotrøyene var svake, men fikk hjelp av to kontroversielle dommeravgjørelser og klarte 3–3 etter å ha ligget under med to. Viking er i dytten, men det er fremdeles noe ustabilt over dem. Slipper fortsatt inn for mye mål.

Haugesund–Stabæk H

Haugesund er god om dagen. 4-1-1 på de seks siste i ligaen, og tre strake hjemmeseire. Stabæk viste fin form i de siste kampene før ferien, men gikk på en solid smell hjemme mot Sandefjord forrige helg. Bæringene er ikke helt til å stole på.

Kristiansund–Sarpsborg 08 B

Sarpsborg er i god form, og maltrakterte Odd i cupen i midtuken. Kristiansund er vanskelig å slå hjemme, men sliter med å avgjøre kampene. Fire strake uavgjort for KBK på hjemmebane. Jeg tror mest på B, og sparer en gardering.

Brann–Odd U (HB)

Ja, hva skal man si. Brann var uheldig mot AaFK, men mot Mjøndalen i cupen var det rett og slett bare drit dårlig. Rødtrøyene kan definitivt ikke friskmeldes helt ennå. Odd gikk også på en stjernesmell i cupen, og telemarkingene er like ustabile som de røde.

Fredrikstad–Levanger U (B)

Elendigheten fortsetter for FFK, som bare har vunnet to kamper denne sesongen. 2-4-4 på de ti siste. Levanger har lagt bak seg en svak juli måned, og vant 1–0 borte mot Strømmen forrige helg. Trønderne er 1. divisjons nest beste bortelag, bak suverene Glimt.

Start–Florø H

Florø har vært Fotball-Norges store overraskelse denne sesongen. Seks strake seire og playoff-plass lar seg høre, men mot hjemmesterke Start sier det nok stopp. Start har seks kamper uten tap, og 7-1-1 hjemme.

Kongsvinger–Jerv B

Jerv lå lenge i bunnen, men har banket til med fire seire på de fem siste, blant annet en sterk 3-0-seier borte mot Sandnes Ulf. Kongsvinger har skuffet stort denne sesongen, og ligger bare tre poeng over nedrykk. De røde står med tre strake tap i 1. divisjon.

https://www.norsk-tipping.no/lotteri/viking-lotto?WT.mc_id=APDM_ekomm_468x300_gul_VikingLotto_ekomm-16u3334vikinglotto&utm_source=APDM&utm_medium=ekomm&utm_content=VikingLotto_468x300_gul&utm_campaign=ekomm-16u3334vikinglotto

Mjøndalen–Tromsdalen B (H)

Hjemmelaget er i dårlig form, men imponerte da de sendte Brann ut av cupen i midtuken. Spørsmålet er hvor mye krefter det kostet, og om TUIL kan profittere på det. Nordlendingene har vært svake borte, men kanskje er dette kampen hvor det snur.

Ranheim–Ullensaker/Kisa H

Trønderne er meget sterke hjemme, og kriger om opprykk. Ull/Kisa er et skrøpelig bortelag, men har vist fin form i det siste med to seire og én uavgjort på de siste tre. Jeg tror uansett det blir tøft for dem i bartebyen.

Sandnes Ulf–Åsane U (H)

Åsane vant 4–0 da Ulf gjestet Myrdal tidligere i sesongen. Mons Ivar Mjeldes mannskap tapte 3–1 hjemme mot Ranheim forrige helg, men spiller mye uavgjort. Pilen peker litt nedover for Sandnes Ulf også, som har spilt uavgjort i to på rad.