SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tromsø har oppsiktsvekkende statistikk på Nadderud

Tromsø-spillerne fikk endelig noe å juble for etter 2-1 seieren hjemme mot Molde i siste serierunde. I kveld venter bortekamp mot Stabæk på Nadderud der Tromsø har en fantastisk statistikk. Foto: Rune Stoltz Bertinussen, NTB Scanpix

Tromsø-spillerne fikk endelig noe å juble for etter 2-1 seieren hjemme mot Molde i siste serierunde. I kveld venter bortekamp mot Stabæk på Nadderud der Tromsø har en fantastisk statistikk. Foto: Rune Stoltz Bertinussen, NTB Scanpix Foto:

Av

Tromsø har vunnet fem av de sju siste borte mot Stabæk og i tillegg har Bærums-laget sentrale fravær i kveldens Eliteseriekamp.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel U21-EM: Real Madrid-spissen gir Serbia en pangåpning

Oddssingel Eliteserien: Tromsø har oppsiktsvekkende statistikk på Nadderud

Oddssingel VM kvinner: Norge skal kjøre over Sør-Korea

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Supertrekning: Norsk Tipping trekker 24 millionpremier

Copa America: At du trenger å vite før Copa America

V65 Jarlsberg: Store favoritter på Jarlsberg

V64 Halmstad: The Untersteiners har gode muligheter i V64-spillet

V4 FärjestadGoop er sjåfør på vår V4-banker

V5 BjerkeFransk lunsj innleder strålende travuke

Det er et herlig langoddsprogram denne mandagen. I fotball-VM for kvinner skal det spilles fire kamper, Norge er storfavoritt i sitt oppgjør mot Sør-Korea. I Eliteserien er det duket for bunnoppgjør mellom Stabæk og Tromsø og i U21-EM skal det spilles to kamper. Japan møter Chile i Copa America, og det er også en kamp i Gold Cup. I Superettan er det duket for Gøteborg-derby mellom Ørgryte og GAIS.

NB! 41 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Stabæk - Tromsø B 2,92 (spillestopp kl 18.55)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Eliteserien og meget viktig kamp i bunnstriden. Henning Berg har valgt å takke ja til overta kypriotiske Nicosia og dermed er det duket for comeback for Jan Jönsson i trenerstolen på Nadderud.  Stabæk ligger nest sist på tabellen og er fortsatt uten både bortepoeng og scoring på bortebane etter at de røk 0-3 borte mot Viking i siste serierunde for en måned siden. Totalt står Stabæk med syv poeng og alle de poengene er tatt hjemme på Nadderud (2-1-1).

Både Rosenborg og Bodø/Glimt er slått hjemme, så er det blitt poengdeling mot Lillestrøm, mens Brann er det eneste laget som har reist fra Nadderud med tre poeng. Dessverre for Jan Jönsson må han klare seg uten flere av sine viktigste spillere. Tobias Børkeeiet soner karantene, mens midtbanekollega Hugo Vetlesen fortsatt ikke er klar etter kyssesyke. I tillegg er Ronald Hernandez opptatt med Venezuela og Copa America.

Tromsø har egentlig gjort en rekke bra kamper spillemessig, men blitt hardt straffet. Tok en livsviktig og overraskende seier hjemme mot Molde i den siste seriekampen før pausen (2-1), men har ikke mer enn sju poeng tross den seieren. 1-1-3 på fem spilte bortekamper. Mikael Norø Ingebrigtsen ble utvist mot Molde og soner følgelig karantene i kveld. Men svært viktige Simen Wangberg er friskmeldt etter skadefravær og dermed skal det kun være Jostein Gundersen som fortsatt er på skadelisten.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

1-1-5 på de sju siste på Nadderud og selv om Tromsø har tapt tre av sine fem bortekamper.  Stabæk har svært sentrale fravær på midtbanen, Tromsø har flott kapasitet og de har altså en strålende statistikk på Nadderud. Vi går etter borteseier til flotte 2,92 i odds.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!