SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Satser på en fransk cupskrell

Guingamp's forward Sloan Privat, front, jumps for a header with Marseille's defender Nicolas Nkoulou during their French League One soccer match against Guingamp at the Roudourou stadium in Guingamp, western France, Friday, Aug. 28, 2015. Guingamp defeated Marseille 2-0. (AP Photo/David Vincent)

Guingamp's forward Sloan Privat, front, jumps for a header with Marseille's defender Nicolas Nkoulou during their French League One soccer match against Guingamp at the Roudourou stadium in Guingamp, western France, Friday, Aug. 28, 2015. Guingamp defeated Marseille 2-0. (AP Photo/David Vincent) Foto:

Av

3,50 i odds på Guingamp kan være en gavepakke.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

OddstipsDet er cupkampene som fortsatt dominerer oddsprogrammet onsdag. Flere storklubber er i aksjon. I Spania spiller Barcelona mot Athletic Bilbao i Copa del Rey, Juventus møter Atalanta i Coppa Italia og i den engelske ligacupen spiller Liverpool på bortebane mot Southampton.

Onsdagens singeltips: Mot drømmefinale i ligacupen!

Midtukekupongen: Real Madrid tåler et tap

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Bordeaux - Guingamp B

Fransk, Coupe de la Ligue, kvartfinale.  Jeg vet ikke hva som er grunnen til at Bordeaux er gjort til så stor favoritt hos Norsk Tipping, men jeg mener denne kampen virker som en aldri så liten gavepakke.

Bordeaux ligger nede på tiendeplass på tabellen med 25 poeng, fem poeng bak Guingamp. Bordeaux er uten seier i de fem siste ligakampene. Den siste seieren kom 26. november hjemme på Stade Matmut-Atlantique mot Dijon.

Selv om the Girondins spilte 0-0 mot ligaleder Nice like før jul, så er det liten grunn til å juble. De opplever nemlig måltørke i vinbyen. Bordeaux har ikke scoret i de fire siste kampene, og i den samme perioden har de sluppet inn ni mål.

De har imidlertid vist at de tar denne cupen seriøs. I åttendedelsfinalen slo de ut serieleder Nice etter å ha vunnet 3-2 på hjemmebane. De tok seg også videre i Coupe de France etter å ha vunnet 1-0 mot Clermont 8. januar.

Siden de ligger såpass dårlig an i ligaen at cupene er den eneste muligheten til å skaffe seg et trofé denne sesongen, men jeg tviler på at de klarer det.

Guingamp er muligens en mer ukjent klubb enn Bordeaux, men de har prestert bedre enn laget fra vindistriktet så langt denne sesongen. Bretagne-klubben innehar en sterk femteplass på tabellen med 30 poeng, fire poeng bak Lyon som ligger på fjerdeplassen som gir Europaliga-spill. Det var nettopp Lyon Guingamp slo ut i forrige runden i Coupe de la Ligue. De vant 6-5 etter straffesparkkonkurranse.

Nå skal det sies at Guingamp er bedre hjemme enn borte. De står med 2-4-4 på bortebane så langt denne sesongen, og den statistikken skremmer ingen. Innbyrdesstatistikken mot Bordeaux gir heller ingen grunn til å gå av hengslene med innsatsen i denne kampen. De har nemlig ikke vunnet på de fire siste forsøkene.

Ja, Guingamp har faktisk bare vunnet én av de siste åtte innbyrdes oppgjørene. De øvrige kampene har endt med fire seire til Bordeaux og tre kamper har endt med poengdeling.

Jeg tror onsdagens kamp blir tett og jevn, men 1,95 i odds på Bordeaux frister ikke slik formen deres er nå. Da synes jeg det er mye mer spennende å gå for en skrell. 3,50 i odds på Guingamp er interessant. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1825.

Her er vårt råtips onsdag 11. januar:

Bordeaux - Guingamp 1,95 - 2,95 - 3,50 B

Total odds: 3,50