SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Norge skal kjøre over Sør-Korea

Kristine Minde, Vilde Bøe Risa og Maria Thorisdottir takker de norske supporterne etter 1-2 tapet for Frankrike onsdag. I kveld er Norge storfavoritter mot Sør-Korea i den siste gruppespillkampen. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)

Kristine Minde, Vilde Bøe Risa og Maria Thorisdottir takker de norske supporterne etter 1-2 tapet for Frankrike onsdag. I kveld er Norge storfavoritter mot Sør-Korea i den siste gruppespillkampen. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix) Foto:

Av

De norske fotballjentene har levert solid hittil i fotball-VM. I kveld skal det være lett match mot Sør-Korea.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel U21-EM: Real Madrid-spissen gir Serbia en pangåpning

Oddssingel Eliteserien: Tromsø har oppsiktsvekkende statistikk på Nadderud

Oddssingel VM kvinner: Norge skal kjøre over Sør-Korea

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Supertrekning: Norsk Tipping trekker 24 millionpremier

Copa America: At du trenger å vite før Copa America

V65 Jarlsberg: Store favoritter på Jarlsberg

V64 Halmstad: The Untersteiners har gode muligheter i V64-spillet

V4 FärjestadGoop er sjåfør på vår V4-banker

V5 BjerkeFransk lunsj innleder strålende travuke

Det er et herlig langoddsprogram denne mandagen. I fotball-VM for kvinner skal det spilles fire kamper, Norge er storfavoritt i sitt oppgjør mot Sør-Korea. I Eliteserien er det duket for bunnoppgjør mellom Stabæk og Tromsø og i U21-EM skal det spilles to kamper. Japan møter Chile i Copa America, og det er også en kamp i Gold Cup. I Superettan er det duket for Gøteborg-derby mellom Ørgryte og GAIS.

NB! 41 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Sør-Korea - Norge pause/fulltid B/B - 1,95 (spillestopp kl 20.55)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Onsdag i forrige uke lanserte undertegnede Nigeria til 3,45 i odds mot Sør-Kora, i det som må ha vært det beste spiller i fotball-VM for kvinner så langt. Sør-Korea liker å ha ballen mye, men sluttproduktet er helt fraværende og Nigeria vant 2-0. Sør-Korea står dermed uten både poeng og scoringer hittil i VM. Cho So-hyun og Ji So-Yun er begge gode spillere, men de blir sørgelig alene.

Norge skal ha all ære av sin kamp mot Frankrike. At Frankrike vant 2-1 er det svært lite å si på, men Norge hang bra med i den kampen og har sett veldig positive ut hittil. Martin Sjögren valgte å gjøre en endring på Norge til kampen mot Frankrike. Han satte  Karina Sævik inn fra start på bekostning av Lise Marie Karlseng Utland og Kolbotn-spilleren gjorde en flott kamp. Det kan være at Utland er tilbake i startoppstillingen igjeni kveld, gitt at mostanden er en helt annen. Ellers skal det ikke være skadeproblemer for Norge, bortsett fra et reserven Emilie Haavi måtte reise hjem etter å ha skadet seg på trening.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Det skal passe Norge veldig bra å spille mot et så ballorientert lag som Sør-Korea og det kan bli gode arbeidsbetingelser for Caroline Graham Hansen i kveld. 1,35 er oddsen på norsk seier. Norge tok tak i taktpinnen mot Nigeria og ledet 3-0 til pause i åpningskampen. At Norge også leder til pause i kveld, bør det være gode muligheter for. Pause/fulltid dobbelen B/B betales med 1,95 i odds, det synes bra ut og blir vårt utvalgte spill.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!