SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nordmann kan bli årets store nye Champions League-stjerne

Erling Braut Haaland har vært en kjempesuksess i FC Sazburg. På de første syv seriekampene har Haaland scoret hele 11 ganger. Senest lørdag ble det hat trick mot Hartberg:

Erling Braut Haaland har vært en kjempesuksess i FC Sazburg. På de første syv seriekampene har Haaland scoret hele 11 ganger. Senest lørdag ble det hat trick mot Hartberg: Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Eksperter spår en lysende mesterliga for sønnen til den tidligere Manchester City-legenden.

DEL

Oddstip Tirsdag 17.september er det klart for Champions League igjen, og starter med hele 8 kamper denne første dagen. Onsdag 18.september er det klart for 8 nye kamper.

Du kan følge alle kampene i vårt livesenter!

Før Champions League sparkes igang har det store nettstedet Bleacher Report rangert det de regner som de neste store stjernene som kan komme til å slå igjennom i sesongens gjeveste cup.

På listen finner du spillere som Nordi Mukiele fra RB Leipzig, Stefano Sensi fra Inter Milan, Lisandro Martinez fra Ajax og stortalentet Ansu Fati på Barcelona på en førsteplass.

Tror du Erling Braut Haaland scorer mot Genk i kveld. Sjekk oddsen her!

Sander Berge jubler for sitt ledermål mot Malta sammen med landslagskaptein Stefan Johansen (til v.) og debutanten Erling Braut Haaland. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixNTB scanpix

Det største spisstalentet i Europa er en nordmann

På en sterk tredjeplass på listen er det likevel en norsk spiller. Erling Haaland omtales som følger:

Sannsynligvis det største, mest spennende unge spisstalentet i Europa akkurat nå er Erling Haaland, sønnen til tidligere Leeds-spiller Alf Inge.

Ikke akkurat noen små ord som brukes for å beskrive Erling Haaland. Kanskje heller ikke så rart siden han har spilt 8 kamper i år med hele 14 mål i den østerriske serien. I tillegg har han 4 målgivende pasninger.

Hans strålende form har blant annet fått det tyske nettstedet transfermarkt til å øke verdien hans fra 3 millioner euro til 12 millioner euro nå i september. 

RB Salzburg starter sin Champions League med kamp mot Genk. Tror du Erling Braut Haaland lager mål i den kampen er oddsen 1.85. Oddsen på seier til RB Salzburg er 1.44. Spill på kampen her!