SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan Solskjær lure Rosenborg igjen?

Molde og Ole Gunnar Solskjær har et godt tak på RBK hjemme i Romsdalen.

Molde og Ole Gunnar Solskjær har et godt tak på RBK hjemme i Romsdalen. Foto:

Av

Molde har vunnet seks av de syv siste hjemmekampene mot RBK.

DEL

LørdagskupongenFor en festhelg dette blir for de fotballinteresserte. Premier League er endelig tilbake på lørdagskupongen. Den består av seks kamper fra Premier League, fem kamper fra Mesterskapserien og hatoppgjøret mellom Molde og Rosenborg.

Lørdagens dobbelttips: Rooney gir Everton et løft

Bli med på Spillsenterets konkurranse: Hvem vinner Premier League?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Molde - Rosenborg U(HB)

Vi smeller ut helgarderingen med en gang. Rosenborg har ikke imponert denne sesongen, men Rosenborg er Rosenborg, og de vinner selv på dårlige dager. Den evnen har også formsterke Molde, som var dritheldige da de vant 2-1 i Tromsø forrige helg. Molde har vunnet seks av de syv siste hjemmekampene mot RBK.

Brighton - Manchester City B

Herregud, så deilig å ha Premier League tilbake på programmet! Brighton er nyopprykket, og kunne ikke fått enn verre motstander i første kamp. City har vært skremmende gode i oppkjøringen, og har forsterket laget. Jeg tror på lekestue for de lyseblå.

Chelsea - Burnley H

Den regjerende mesteren skal få en behagelig start på tittelforsvaret. Burnley var friske på hjemmebane forrige sesong, men hjelpeløse borte. De har mistet viktige Michael Keane og Andy Gray i sommer, og ser ut som en klar dumpekandidat på papiret.

Everton - Stoke H

De blå var ligaens fjerde beste hjemmelag forrige sesong, og har forsterket seg kraftig i sommer. Stoke har solgt sin beste spiller, Marko Arnautovic, og har til gode å bruke penger i dette vinduet. Pottemakerne ser svake ut, og starter «alltid» sesongen tregt.

Rooney gir Everton et løft 

Crystal Palace - Huddersfield H(U)

Palace har fått en spennende trener i Frank de Boer, men etter å ha trent storklubbene Ajax og Inter skal ha nå for første gang prøve seg hos en «miniputt». Hvordan takler han den overgangen? Huddersfield er nyopprykket, og kommer til å ha masse energi.

West Brom - Bournemouth B(H)

B'mouth imponerte forrige sesong. I sommer har de styrket sine svake punkter, forsvaret og keeperplassen, og har (enn så lenge) klart å beholde sine beste spillere. Alt ligger til rette for nye fremskritt, men Tony Pulis' West Brom er alltid vond å møte.

Southampton - Swansea H

Nok en gang starter Southampton en sesong med ny trener, men til en forandring har de ikke mistet halve stallen. Swansea er en annen historie. De har vært i fritt fall lenge nå, og stallen ser fryktelig svak ut. De fleste ekspertene tror «svanene» får en blytung sesong.

Birmingham - Bristol City H(U)

Birmingham har 10-4-0 på de 14 siste oppgjørene mot Bristol. De blå vant begge oppgjørene forrige sesong 1-0. Det ble 0-1-tap i serieåpningen mot Ipswich, mens Bristol vant sin åpningskamp 3-1. Her stoler jeg blindt på gammel statistikk.

Cardiff - Aston Villa B

Aston Villa skal denne sesongen kjempe for opprykk. De har fått vinnerskallen John Terry med på laget, og stallen er mer enn god nok til å ligge helt i toppen. I serieåpningen ble det 1-1 hjemme mot en annen opprykkskandidat, Hull.

Derby - Wolverhampton B(H)

To gamle storheter skal opp mot hverandre. Dette blir interessant, både Derby og Wolves vil opp i Premier League, og har forsterket deretter. De spiller sjeldent uavgjort mot hverandre, og de seks siste oppgjørene har gitt 25 scoringer!

Leeds - Preston H

Begge lag fikk en drømmeåpning på den nye sesongen med seier i sine åpningskamper. Leeds var gode hjemme forrige sesong, og har en sterk stall. Som vanlig er optimismen stor blant supporterne, og Leeds er nok svært sugne på seier i første hjemmekamp.

Sheffield Wednesday - QPR H(U)

Wednesday er av mange tippet som en outsider til opprykket. Det ble tap mot Preston i serieåpningen, men «Uglene» slår nok tilbake igjen. QPR har lagt bak seg en tung sesong, og fikk en god start på den nye da de slo Reading 2-0. Sikrer med U.