SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Satte premierekord! Vant 443,3 millioner kroner

En nordmann stakk av med nesten en halv milard kroner i fredagens Eurojackpot-trekning.

En nordmann stakk av med nesten en halv milard kroner i fredagens Eurojackpot-trekning.

Av

Aldri før har en nordmann vunnet en så stor premie som fredag 20. september.

DEL

EurojackpotNorge fikk fredag kveld en ny multimillionær. En heldig mann prikket nemlig inn alle de riktige tallene i Eurojackpot-trekningen, og resultatet ble 443,3 millioner kroner ekstra på kontoen. Eller firehundreogførtitre millioner tohundre tusen kroner.

Det er fire uker siden førstepremien i Eurojackpot ble utbetalt. Siden det har potten fortsatt å vokse, og fredag var det mulig å vinne nesten 450 millioner kroner.

Man kan bare tenke seg hvor mange nordmenn som har siklet etter den gigantiske summen i uken som har vært. Det kan være vanskelig å forestille seg hvordan livet forandrer seg med så mye penger disponibelt.

Spill i Lotto her!

Trekningen av Eurojackpot skjer på fredager . Det er 16 land som deltar i trekningen, og den forrige vinneren av storpott var en finsk spiller. Spilleren vant 896 millioner kroner for fire uker siden.

Den heldige vinneren av kveldens gigapremie ble en en nordmann.

Vinnertallene var følgende:

17 -21 - 41 - 48 - 49 med tilleggstall 4 - 8

Det beste med Eurojackpot er at det blir en vinner uansett. Hver fredag, ved siden av den store internasjonale pengesummen, trekkes en nasjonal vinner av 1 million kroner. Denne uken var det en mann fra Fjell i Hordaland som vant ekstrapremien.

Forrige fredag var det en mann fra Trøndelag som stakk av med nasjonalpremien. Mannen leverte kupongen sin på Obs City Lade. Mannen var sikker sikker i sitt svar da Norsk Tipping spurte om hva han hadde tenkt til å gjøre med pengene, han skulle investere i ny traktor og bil.

Her kan du levere Eurojackpot-kupongen før fredag klokken 1900!

Selv om det ikke ble deg i kveld har du fortsatt mulighet til å stikke av med en premie denne helgen. I morgen, som hver lørdag, kan du spille Lotto og i morgen har du muligheten til å vinne ca. 14 millioner kroner. I snitt trekkes det tre nye lotto-millionærer hver lørdag, og i morgen kan du bli en av de tre.

Husk å spille Lotto før klokken 18.00 i morgen. Trykk her for å levere kupongen din.

Husk å spille Lotto før klokken 1800 lørdag. Klikk på denne lenken for å evere kupongen!