Terningkast 5: Sterk samler

Hvis du tolererer den cheesy grafikken i 3d er Dracula X Chronicles en helt greit opplevelse, men ikke så mye mer. Heldigvis følger det med flere spill i denne pakken.

Hvis du tolererer den cheesy grafikken i 3d er Dracula X Chronicles en helt greit opplevelse, men ikke så mye mer. Heldigvis følger det med flere spill i denne pakken.

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Det første Castlevania-spillet til Playstation Portable må gjøre skolearbeidet på nytt til neste uke.

DEL

Det var omtrent med kjeven ned på gulvet jeg testet Dracula X Chronicles for første gang. Slapp 3d-grafikk og noe som bare må kalles slurvete kontroller ødelegger mye for spillet som ble sluppet for første gang på den obskure maskinen TurboGrafx-CD i 1993.

TRE I ETT

Et annet problem med den nye versjonen av dracula-eventyret (hvor din jobb er å tråle gjennom enda et gigantisk slott på jakt etter mørkets prins) er etterslep på skjermen. Dette gjør det vanskelig å få med seg alt som skjer i den ellers så fornøyelige oppdateringen, og utviklerne bes dermed om å gjøre innleveringa på nytt til neste uke.

Om dette ikke skulle skje, inneholder denne spillpakken heldigvis mye mer enn dette. Når du runder Dracula X får du blant annet tilgang til originalversjonen uten 3d-grafikken, noe som passer spillet mye bedre.

Det er imidlertid når du låser opp «Castlevania: Symhony of the Night» at det virkelig lukter gull av denne samleren.

GODE MINNER

Symphony of the Night ble gitt ut til Playstation 1 i 1997 og har siden da vært min favoritt i serien. 2d-grafikken er fremdeles strålende, men det er spillbarheten og atmosfæren mens du utforsker det gamle slottet som løftet spillet til klassikerstatus.

Med alt dette i samme pakke er det vanskelig å ikke anbefale spillserien som nå har sin debut på Playstation Portable. Spillene er imidlertid ikke for alle. Du må like å utforske og sparke rumpe på old school-måten, og vanskelighetsgraden er ikke for nybegynnere.

Et alternativ for dere som har Xbox 360 er å laste ned Symphony of the Night fra nettet. Den løsningen lar deg unnslippe Castlevania i 3d og koster mindre.

FLERE SPILL:

Artikkeltags